“Hak edilmemiş bir mağlubiyet aldık”

Kocaeli deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Hak edilmemiş bir mağlubiyet aldık” dedi.

Yayınlama: 09.02.2016
464
A+
A-

Amed müsabakası öncesinde cezalı ve sakat futbolcuların hayli fazla olduğuna dikkat çeken Taşkın Güngör, olumsuz etkilendiklerini ifade etti.

 

RAKİP 10 KİŞİ KALANA KADAR MÜTHİŞ OYNADIK






Maç sonu açıklamalarda bulunan Taşkın Güngör; “Hak edilmemiş bir mağlubiyet aldık. İyi başlamadık maça ama bu kadar da saçma sapan goller yememeliyiz. Bu goller canımızı yaktı. Önde baskı yaparken; kötü bir gol yiyip 1-0 geriye düştük. Sakatlıklar üst üste geldi. İkinci yarı çok iyi oynadık. Rakibin ürettiği çok bir şey yoktu. Rakip 10 kişi kalana kadar müthiş oynadık. Golü de bulduk. 10 kişi kalmaları bizi negatif etkiledi. Oyunumuzu etkiledi, onlara direnç sağladı. Şanssız bir penaltı golüyle de mağlup olduk. Atmamız gereken pozisyonları değerlendiremeyince kalemizde böyle bir gol gördük. Üzüldük. Hiç olmazsa 1 puan alabileceğimiz bir maçtı” dedi.

 

ÜZERİMİZDE BİR ŞANSSIZLIK VAR

Sakat ve cezalı oyuncuların fazla olduğunu belirten Güngör, “Kemal, Raif sakatlandı. Buna da canımız sıkıldı. Erdi, Türker sakat, Emrah cezalı. Amed maçı önce si bu sakatlıklar ve cezalılar canımızı sıkıyor. Üzerimizde bir şanssızlık var” ifadelerini kullandı.

 

BU ONLARLA BURSASPOR ARASINDAKİ PROBLEM

Son olarak Amed maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Güngör, “Bursaspor ile oynanan maçlarında sıkıntı çıkmış olabilir. Bu onlarla Bursaspor arasındaki problem. Bizi şimdiye kadar Diyarbakır’da en güzel şekilde misafir ettiler. En güzel şekilde ağırladılar. Şimdiye de k hiç sorun yaşamadık. Bizim için Kartal, Körfez ne ise Amed de o. Biz futbol oynuyoruz. Diğer meseleler bizi ilgilendirmez. Çıkar oyunumuzu oynarız. Her maçı kazanmak istediğimiz gibi bu maçı da kazanmak istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş