Gala 10 çalışanını Umre’ye gönderiyor

Gala Mobilya’da 12.si düzenlenen Geleneksel İftar Yemeği çalışanlar ve ailelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Programda yapılan çekilişle 10 çalışan Umre ziyareti kazandı.

Yayınlama: 06.07.2015
889
A+
A-

Gala Mobilya’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, çalışanlar ve çalışanların aileleri ile Gala Mobilya Yönetim Kurulu ve Üyeleri katıldı.

 

Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği organizasyonda, 15. yılını dolduran çalışanlardan Hüseyin Erkan ve Serkan Akkemik‘e plaket ve hediyeleri Gala Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Kocabaş tarafından takdim edildi. 10. Yılını dolduran personeller Osman Fen, Engin Durak, Necati Ertem, İbrahim Aksoku, Mustafa Albayrak‘a ise plaketleri verilerek emeklerinden dolayı teşekkür edildi.






 

Her yıl düzenlenen Umre ziyareti çekilişi çalışanlar tarafından büyük heyecanla takip edildi ve çekiliş sonucunda 10 şanslı personel umre ziyareti kazandı.

 

Organizasyonda İnegöl Şems ve Mevlana Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Derneği Semazen gösterisi büyük ilgi görürken, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Engelliler Okulu öğrencilerinin de hazırladıkları el işi ürünler ve katılımı etkinliğe büyük değer kattı.

 

Etkinliğin sonunda Gala Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Kocabaş,  dahaki Ramazan Ayında da hep birlikte olmayı temenni ederek, davetlerine teşrif eden tüm herkese teşekkür etti.   



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş