Galericilerden servis talebi

Galericiler Sitesi Başkanı Selim Köktürk, 5 yıldır faal olarak hizmet veren Galericiler Sitesi’nin etrafından herhangi bir servis aracının geçmemesi nedeni ile vatandaşların Galericiler Sitesi’ne gelip gidişlerinde zorlandıklarını belirtti.

Yayınlama: 03.08.2015
574
A+
A-

Ülke genelinde bir durgunluk olduğunu belirten Köktürk, durgunluğun bir lokomotif olduğunu belirterek sanayi ve çarşıda işlerin olmamasının doğal olarak kendilerini de etkilediğini ifade etti.

 

HERYERDE DURGUNLUK VAR






Ülkede bir durgunluk olduğunu belirten Köktürk, “Herkeste olan durgunluk bizde de var, değişen bir şey yok. Bu bir lokomotif sistem… Sanayide işler olursa, çarşıda işler olursa, bizde de işler olur. Türkiye’nin her yerinde işler açık olursa, bizim de işlerimiz açık olur. Hepsi birbirine bağlı… İşlerimiz şu an durgunluğunu devam ettiriyor. Ülkenin sıkıntıları bizlere de yansımış durumda” dedi.

 

VAİZ ORANLARI YÜKSELDİ VATANDAŞ KREDİ ALMIYOR

Faiz oranlarının yüksek olması nedeni ile vatandaşların kredi çekip araç alma durumlarının artık pek olmadığını belirten Köktürk, “Faiz oranları yükseldi. Sıfır araçlarda faiz oranı yükseldi ve vatandaşta ikinci ele baktı ama ikinci elde de faiz oranları yüksek. Yüksek olduğu için o noktada da sıkıntılar yaşıyoruz. Bayağı bir yükseliş var. 1’lerden, 1.70’lere çıktı faiz oranları. 1.70’i duyan da kredi almaktan, araç almaktan vazgeçiyor. Bankalarda da daralma olduğundan, o taraftan da bir tepki yok. Bi alım satım yönünde ilerleme yok” ifadelerini kullandı.

 

5 YILDIR SERVİS GEÇMİYOR

Galericiler Sitesi’nin kuruluşundan beri servis araçlarının bölgeden geçmediğini ve vatandaşların bu konuda sıkıntı yaşadıklarını belirten Köktürk, “Servis sıkıntımız çok büyük. Defalarca bunu belediyeye rica ettik. Hatta tekrar gitmeyi de düşünüyoruz. Servis sıkıntımız çok büyük. Buraya bir hat mutlaka olması gerektiğini düşünüyoruz. İnsanların gelip gideceği bir vasıta yok. Yürüyerek zaten kimse gelemiyor, biz bile gelemiyoruz. Çoğu zaman çarşıdan geleceğimiz zaman araçlarla kendimizi aldırıyoruz. Vatandaşta ya taksi tutuyor ya da eşi dostu varsa öyle geliyor. Onun dışında buradan geçen bir hat yok. Bunu belediyeye tekrar gideceğiz ve rica edeceğiz. Yani buraya kesinlikle bir hat vermesi gerekiyor. 5 yıldır bu sıkıntıyı yaşıyoruz ve 5 yıldır da bu sıkıntıyı dile getiriyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş