Gazeteciler Derneği Aktaş’ı ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde olağan kongresini yaparak göreve yeniden seçilen İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri ilk protokol ziyaretini İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a gerçekleştirdi.

Yayınlama: 23.01.2016
634
A+
A-

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Hızla gelişen ve büyüyen İnegöl’ümüzün bu gelişimini, bu dönüşümünü İnegöl’e, Türkiye’ye ve Dünya’ya duyurmakta basın mensubu arkadaşlarımız çok önemli bir misyon üstleniyorlar. Arkadaşlarımız dernek çatısı altında bu faaliyetlerini icra ediyorlar. Kendilerine bu konuda başarılar diliyorum” dedi.

 

Aktaş; “Her mesleğin fedakârlıkları ve zorlukları elbette vardır ama özellikle gazetecilik mesleğinin bu manada zorluklarını yakinen bilen insanlardanım. Ben bu noktada görevlerini fedakarane bir şekilde yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve kutluyorum. Elbette ki gazeteler, televizyonlar, internet siteleri ayrı ayrı kendi içlerinde sevk ve idareleri var ama tek çatı altında toplanmakta onlar için önemli bir kazanç. Bu vesile ile bu meslekte emeği geçmiş kardeşlerimi kutluyor, ölenlere rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.






 

Aktaş; “Bu manada İnegöl hız kesmeden yoluna devam edecek. İnşallah gazeteci arkadaşlarımızda bu gelişimi ve değişimi bazen eleştirel anlamda bazen de takdirle İnegöl ve bütün dünya ile paylaşacaklardır. Son olarak göreve yeni seçilen dernek başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar ve kolaylıklar diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ise; “Kısa bir süre önce yaptığımız kongrede seçilen yönetimimiz ile birlikte belediye başkanımıza bugün ziyarette bulunuyoruz. Bu ziyaret vesilesi ile daha önce yapmış olduğumuz İnegöl’ün Enleri programına yapmış oldukları katkı nedeniyle de kendilerine ayrıca teşekkür etmek için bugün buradayız. Bugün bizleri kabul ettiği için belediye başkanımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca hem kongre sonucu oluşturulan yeni yönetimimizi tanıştırma hem de kendileri ile hasbihal etme fırsatı bulma adına bugün güzel bir görüşme gerçekleştirdik” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş