Gazipaşa başarıya doymuyor

Gazipaşa Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı il 2.’si olarak katılmış olduğu Türkiye Şampiyonası Finalleri 1.grup müsabakalarını gol yemeden, 3 maçta 3 galibiyet alarak tamamladı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.04.2015
616
A+
A-

 

Gazipaşa Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı, aldığı galibiyetler ile en iyi 32 takım arasına girerek, Yarı Final gurubuna katılmaya hak kazandı.

 






EN İYİ 32 TAKIM ARASINA GİRDİ

Takımın Sorumlusu Nafi Bilaloğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Okulumuz bu sonuçlar ile en iyi 32 takım arasına girerek, yarı final grubuna katılmaya hak kazandı. Daha önceden küçükler futbol takımımızda 1. Grubu geçerek yarı final grubuna katılma hakkı elde etmişti. Okul takımımızın yapmış olduğu karşılaşmalar: Gazipaşa-Çankırı İsmet İnönü O.O: 1-0, Gazipaşa-Samsun Ticaret ve Sanayi Odası O.O: 2-0, Gazipaşa – Amasya Merzifon Gazi O.O.: 4-0. Tüm bu müsabakalara katılmamızda, okul takımlarımıza desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş’a , Şevki Tüzün’e, Ahmet Güç’e ve Uğur Şanal’a okulumuz adına teşekkürlerimizi bildiririz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş