Gazipaşaspor’a yer tahsisi gündemde

Son yıllarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Gazipaşa Spor Kulübüne yer tahsisi gündemde. Yer tahsisi konusunun gelecek ay Belediye Meclis gündemine geleceğini açıklayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, inşallah daha büyük başarıların da beraberinde geleceğini kaydetti.

Yayınlama: 10.09.2015
499
A+
A-

Gazipaşa Spor Kulübüne yer tahsisi ile alakalı kulüp başkanı Mesut Avcı ve Kulüp direktörü Nafi Bilaloğlu Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mesut Avcı; “Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği Türkiye Şampiyonasında Küçük ve Yıldız Erkekler kategorisinde kulübümüz 3.olmuştu. Sağ olsun başkanımız bize şampiyona öncesi ve sonrasında önemli desteklerde bulunmuşlar ve her zaman yanımızda olmuşlardı. Belediye başkanımız kazanılan bu başarılardan dolayı sporcu kardeşlerimizi altın ile ödüllendirerek onlara gelecekte daha iyi başarılar elde etmeleri noktasında itici bir güç olmuşlardı” dedi.






 

Avcı; “Bugün de başkanımızı ziyaret ederek kendilerine bizlere göstermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etmek istedik. Aynı zamanda sporcu kardeşlerimiz ile kazanılan bu başarıları daha da yukarılara çıkarmak adına kulübümüze yer tahsisi konusunda kendileri ile bugün istişare de bulunduk. Son olarak kulübüm adına başkanımıza göstermiş oldukları bu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, başkanımızın bizlere göstermiş oldukları bu destekler ile daha da iyi sonuçlar alacağımızı ümit ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Gazipaşa Futbol takımımız Türkiye Şampiyonasında Küçük ve Yıldız Erkekler kategorisinde 3.olarak İnegöl’ümüzü ve Gazipaşa Ortaokulunu gururlandırmıştı. Bizlerde futbolcu kardeşlerimizi bu başarılarından dolayı tebrik etmiş ve onları altın ile ödüllendirmiştik. Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde eden bu iki takımımızı da Nafi Bilaloğlu hocamız çalıştırmaktadır. Kendilerine gösterilen bu başarıların öncüsü oldukları için ve yavrularımızı sağlıklı birey olmaları konusunda iyi bir şekilde yetiştirdikleri için ayrıca kutluyorum” dedi.

 

Aktaş konuşmasının devamında; “Bu başarıların katlanarak artması ve çocuklarımızın özgüven duygularının bu başarılar ile pekişmesi adına ne yapılabilir noktasında kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşımız ile kulüp direktörümüz bugün bizleri ziyaret ettiler. Ziyarette bu başarıların kalıcı olması ve Türkiye çapında kulübün adının duyurulması yanında özellikle İnegöl adının ön plana çıkması noktasında kulübe yer tahsisi konusunda kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

 

Aktaş; “Bugün yaptığımız istişare toplantısı ile Gazipaşa Spor Kulübüne yer tahsisi konusunun gelecek ay meclis gündemine gelmesi noktasında bir zemin hazırlandı. İnşallah kulübe yer tahsisinin yapılmasından sonra bizleri onurlandıracak ve sevindirecek çok önemli başarılar elde edileceğini ümit ediyor, bugün bizleri ziyaret ettikleri için kulüp yöneticilerine yeniden teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş