Görme Engelli Sporculardan Hüseyin Aksoya Ziyaret

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Yayınlama: 10.02.2017
939
A+
A-

2016 yılının ekim ayında B1 hiç görmeyen futbol takımı, yükselme grubunda Türkiye şampiyonluğunu elde etmişti. Bu başarıyı elde eden futbol takımı oyuncuları, kupayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’a sundu. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Aksoy, Türkiye’de engelli sporlarında büyük başarıların elde edilmeye başladığını ve bu başarıların Eskişehir’de de olması için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi. Sporcular ile birebir ilgilenen ve sohbet eden Aksoy, “Siz spor yapın, biz her zaman yanınızdayız” dedi.

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı İrfan Çetinkuş ise, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’a yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Başkan Çetinkuş, sorunların çözümünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelinden her zaman destek gördüklerini ve uyum için de çalıştıklarını da söyleyerek teşekkür etti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş