Gözler kupada

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, Türkiye Kupası 2. Eleme Turu mücadelesinde bugün evinde Gümüşhanespor’u ağırlıyor.

Yayınlama: 28.09.2015
565
A+
A-

Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası’nda şok galibiyetler alan İnegölspor, 2015-16 futbol sezonu Türkiye Kupası 2. Eleme Turu mücadelesinde bugün saat 14.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda Gümüşhanespor’u ağırlıyor. İkisi de 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ekiplerden temsilcimiz İnegölspor, geride kalan 3 haftada aldığı 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonucunda 12. sırada bulunurken rakip Gümüşhanespor ise elde ettiği 2 beraberlik, 1 galibiyet sonucunda 5 puanla 6. sırada yer alıyor.

 

ZORLU MÜCADELE






Sezon öncesi güçlü kadro oluşturan ve şampiyonluk hedefi koyan 2 ekibin karşı karşıya geldiği müsabakada heyecan dolu bir 90 dakika yaşanacak. Eşit güçteki iki ekipten Gümüşhanespor, geride kalan 3 haftada 2 gol atarak 1 gol yemesi kapalı bir oyun sistemine sahip olduğunu gösteriyor. Rakibine göre daha ofansif bir çizgide bulunan İnegölspor, 3 haftada 4 gol atıp 4 gol yerken bu gollerin 3’ünü 2. haftada evinde ağırladığı Manisaspor müsabakası esnasında kalesinde gördü.

 

YOĞUN MAÇ TEMPOSU YAŞANIYOR

Cumartesi günü oynanan lig müsabakalarının ardından bugün sahaya çıkacak olan 2 ekip, 27 Eylül Pazar günü yeniden lig müsabakaları için yeşil sahalara adım atacaklar. Oynadıkları lig müsabakalarının ardından fazla hazırlanma fırsatı bulmadan kupa maçına çıkan ekipler, kupa müsabakasının hemen ardından lig için mesaiye başlayacaklar. İnegölspor, Pazar günü evinde Kocaeli Birlikspor’u ağırlayacakken kupadaki rakibi Gümüşhanespor ise evinde Tokatspor ile karşılaşacak.

 

REKABET ANALİZİ

İki ekibin rekabet geçmişine bakıldığı zaman toplamda 6 kez karşı karşıya geldikleri görülüyor. Tarihlerinde ilk kez 2011/2012 sezonunda 3. Lig 1. Grup’ta karşı karşıya gelen ekiplerden İnegölspor, evinde ağırladığı rakibini 3-1’le mağlup ederken müsabakanın rövanşında deplasmandan 1-1 beraberlikle ayrıldı. 2013/2014 sezonunda 2. Lig Beyaz Grup’ta yeniden rakip olan ekiplerden Gümüşhanespor, deplasmanda İnegölspor’u 1-0 yenerken rövanşında ise İnegölspor deplasmanda rakibini aynı skorla mağlup etti. Son olarak 2014/2015 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta rekabet yaşayan ekipler, Gümüşhane’de oynanan müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrılırlarken maçın rövanşında İnegölspor, evinde ağırladığı Gümüşhane’yi 1-0’la mağlup etmeyi başarmıştı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş