Güngör dönemi resmen başladı

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, Serhat Güller’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Taşkın Güngör’ü getirdi. Kulüp tesislerinde bir araya gelen taraflar sözleşme imzalayarak işi resmiyete döktüler.

Yayınlama: 15.10.2015
568
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 5 haftada yalnızca 5 puan toplaması sonucunda Serhat Güller ile yollarını ayıran temsilcimiz İnegölspor, 2011-2012 sezonunda 3. Lig’de şampiyon olarak 2. Lig’e çıktığı sezon takımın başında olan Taşkın Güngör ile anlaştı. Dün kulüp tesislerinde Güngör ile masaya oturan Bordo Beyazlı yönetim, 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak takımın başına Güngör’ü getirdiler.

 

ŞAMPİYON HOCA GERİ GELDİ






Tören esnasında bir konuşma yapan İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, “2015-2016 futbol sezonuna Serhat hoca ile anlaşarak başladık ama maalesef istediğimiz sonuçlar olmadığı için 5. haftanın sonunda Serhat hocayla ayrılma kararı aldık. Bu ayrılma kararının iki tarafın karşılıklı anlaşması sonucunda alındığını herkes bilsin. Serhat hoca bizim için değerli bir hoca. Şimdiye kadar İnegölspor’a birçok şekilde hizmetler verdi, kendisine teşekkür ediyorum. Yeni bir heyecan gerekiyordu. Yeni bir heyecanı da 2011-2012 sezonunda 3. Lig’de şampiyon olduğumuz Taşkın hoca ile anlaşarak sürdürmeyi karar verdik. İnşallah İnegölspor futbolseverleri için, halkımız için, bizler için ve kendisi için hayırlısı olur. Kendisiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladık. Taşkın hocayı zaten tanıyorsunuz; savaşan, mücadeleyi bırakmayan, takımını ve futbolcusunu düşünen, taraftarı ile birlik ve beraberlik içerisinde olan bir insandır. Hayırlı ve uğurlu olsun. Hedefimizde şaşma yok. Play-Off’tan çıkma ya da şampiyon olarak 1. Lig’e yükselme hedeflerimizden şaşma yok. Şuanda 5 puanla 15’inci sıradayız, iyi bir durumda değiliz ama bundan sonra rüzgârlar tersine esecek. İnegölspor iyi bir duruma gelecek” dedi.

 

Taşkın Güngör’ün kendisi ile beraber 6 kişilik bir kadroyla çalıştığını belirten Güç, “Bizde de geçen seneden çalışan Özgür ve Cengiz aynen devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

YILLAR SONRA YENİDEN

İnegölspor’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten İnegölspor’un yeni Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Gelişen süreci anlatmaya gerek yok. Bunlar futbolda olağan süreçler. Yıllar sonra İnegölspor’da yeni bir başlangıç yapıyoruz. Şuanda bulunduğumuz ortamın çok çok üzerine çıkmamız gerekiyor. Çok iyi bir tabloda değiliz. Tabi ki buraya gelmemizdeki temel amaç bu tabloyu daha yukarılara çekmektir. Futbol şehri olan İnegöl’ü hak ettiği yere çıkarmaktır, herkesin mutlu olduğu, herkesin keyif aldığı bir takım oluşturmaktır. Geçmişte çok iyi anılarımızın olduğu bu kulüpte inşallah güzel şeyler yaşarız. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Allah’ın izni ile çok çalışarak hedeflerimize varırız” şeklinde konuştu.

 

“KAPASİTEYİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”

İnegölspor’u bu sezon hiç izlemediğini belirten Güngör, “Genel yapı olarak geçen yılki iskeletin çok değiştiğini biliyorum. Maalesef Türkiye’deki kulüplerin yaptığı en büyük hatalardan biri de budur. Sürekli iskeletin değişmesinden dolayı takımları istikrarlı bir şekilde izleme şansımız olmuyor. Bu sene gelen sporcu grubunun bu liglerin iyi sporcuları olduğunu biliyorum. En azından yapısal olarak tanıdığımız sporcular. En iyi tanıdığın sporcu, çalıştığın sporcudur. Hepsiyle çalışmadığım için bütün özelliklerini bilmiyorum. Sonuçta bizim bu sporcularla yapacağımız birliktelik, kuracağımız kontak çok şeyi değiştirecektir. Sporcu kalitesinden en ufak bir şüphem yok sadece olan kapasiteyi ortaya çıkarma görevimiz var. Onu da fazlasıyla yapacağız” diye konuştu.

 

Taraflar, gerçekleştirilen konuşmaların ardından resmi sözleşmeleri imzaladılar.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş