Güvenspor’da Kahraman dönemi başladı

Karadeniz Güvenspor, İbrahim Oğuzay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Kadir Kahraman’ı getirdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 13.02.2015
688
A+
A-

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor’da kötü gidişatın üzerine önceki günlerde görevinden istifa eden Teknik Direktör İbrahim Oğuzay’dan boşalan koltuğa takımın eski teknik direktörü Kadir Kahraman getirildi. Kahraman, önceki akşam kulüp tesislerinde gerçekleştirilen törende kendisini sezon sonuna kadar Karadeniz Güvenspor’a bağlayan imzayı attı.

 

KÖTÜ HAVA KOŞULLARI TAKIMI ETKİLEDİ






Gerçekleştirilen tören esnasında açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor Genel Kaptanı Süleyman Sipahi, “Sezon başında göreve başlayan İbrahim ve Mustafa hocamızla lige iyi bir başlangıç yaptık ve ilk yarıyı üst sıralarda bitirdik. İkinci yarının başında hava şartlarından dolayı verilen aralardan sonra başlayan maçlarımızda kötü sonuçlar aldık. Bunun sonucunda da hocalarımız görevi bırakma kararı aldıklarını yönetimimize bildirdiler. Biz de aldıkları karara saygı gösterdik. Görevde bulundukları süre içerisinde yaptıkları çalışmalardan ve fedakârlıklardan dolayı şahsım ve yönetimim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Kalan maçlarımız için Kadir Kahraman hocamızla anlaşmaya vardık. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

18 PUANIN 18’İNE DE TALİBİZ

9 aylık bir aranın ardından yeniden takımın başına geçtiğini belirten Kadir Kahraman, “Bana güvenen arkadaşlarıma, yöneticilerime ve özellikle başkanıma teşekkür ederim. Ben bu camianın içinde olan bir arkadaşım. Karadenizlilerin içerisinde olan bir hoca olarak, arkadaşları olarak sevilen bir kişi olarak onlarla beraberdim. Takımdan ne kadar uzak kalsam da yine yakından takip ediyordum. Benden önce çalışan arkadaşlarım zaten bizim içimizden çıkmışlardı. Bizim yanımızda yardımcılık da yaptı sporculuk da yaptı gereken her şeyi yaptı. Bir yere kadar götürdü ama bir yerden sonra da artık kendi özel işlerinden dolayı ayrılmak zorunda kaldı. Onun ayrılığından sonra takımdaki yöneticiler de takımı bilen, sporcuları bilen birisi olarak bize görev verdiler. Kısa bir maç süresi var, önümüzde 6 maç kaldı. Biz de bu 6 maçta üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Öncelikle bu 6 maçta bana sporcu arkadaşlarım çok destekçi olacaklar, yardımcı olacaklar. Ben de onlara destek olacağım. Bu sporcu arkadaşlarıma çok güveniyorum. Kalan 6 maçlık süremiz var. 6 maçta 18 puanın 18’ine de talibiz. Bizim hedefimiz Allah’tan bir mani gelmezse çıkabildiğimiz kadar Play-Off’a çıkmaktır. Çıkamazsak da kaybettiğimiz bir şey yok” şeklinde konuştu.

 

TRANSFER OLACAK

Oynanan son maçta 3 oyuncunun kırmızı kart gördüğünü belirten Kahraman, “Stoper arkadaşımız Emrah 9 maç ceza aldı, sezonu tamamen burada kapattı. Yağız ve Tarık’ın cezalarının ne olduğu belli değil. Takıma en geç Cuma’ya kadar birkaç takviye yapacağız. Yönetimin izniyle 3-5 arkadaşı almak istiyoruz. Ola ki alamadık, elimizdeki arkadaşlar da gelecek arkadaşlar kadar kalitelidir, onlara da sonsuz güvenim var. Birlik beraberliği tekrardan sağlamaya çalışacağız. Onlara hocalıktan ziyade ağabeylik yapacağım. İnşallah yönetim bazında ve takım bazında bize ve camiaya hayırlı olur” diye konuştu.

 

İNEGÖL’DEKİ POTANSİYEL YETERLİ

Takviyelerin hangi mevkiye yapılacağının sorulması üzerine konuşan Kahraman, “1 orta sahaya 2 tane forvete 1 tane de defans hattına transfer düşünüyoruz. Kısa bir zaman kaldı. Gelen arkadaşların takımı tanıması lazım. Bu benim prensibimdir, her zaman için İnegöl’deki sporcularla yola devam etmek isterim. Farklı bir yerlerden arkadaşlar getirmek istemem. İnegöl’deki potansiyel zaten bize yeterli. Olursa buradaki arkadaşlardan faydalanacağız olmazsa İnegöl dışından 3-4 arkadaşla bir şekilde anlaşmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

SERBEST, YARDIMCI ANTRENÖR OLDU

Açıklamaların ardından Kadir Kahraman, kendisini sezon sonuna kadar Karadeniz Güvenspor’a bağlayan imzayı attı. Bunun yanı sıra takım kaptanı Hakan Serbest’in Kahraman’ın yardımcı antrenörlük görevini de üstleneceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş