“Çok değerli bir galibiyet oldu”

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, deplasmanda 2-0 kazanılan Tepecikspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şaban Yıldırım, “Çok değerli bir galibiyet oldu. Hem deplasman galibiyeti olması açısından hem de ciddi bir takıma karşı oynuyor olmak açısından” dedi.

Yayınlama: 18.11.2014
673
A+
A-

2-0 kazanılan Tepecikspor maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Şaban Yıldırım, Tepecikspor’un iyi bir kadrosu olduğunu ifade ederek, önemli bir deplasmandan 3 puan aldıklarını söyledi.

 

BÖYLE BİR DEPLASMANDA 3 PUAN ALMAK ÇOK MUTLULUK VERİCİ






Tepecik maçında alınan galibiyete değinen Yıldırım, “Çok değerli bir galibiyet oldu. Hem deplasman galibiyeti olması açısından hem de ciddi bir takıma karşı oynuyor olmak açısından. Çünkü Tepecik takımının kadrosuna baktığımızda iyi bir kadro. Zaten dünde iyi bir kadro olduklarını ve iyi bir oyun oynadıklarını aslında bana göre gösterdiler. Puan olarak ta zor durumda bir takımdı. Böyle bir takıma karşı böyle bir deplasmanda 3 puan almak çok mutluluk verici. Haftaya Bandırmaspor maçına bu 3 puanı alarak çıkmak bizi tabi son derece umutlandırıyor ve mutlu ediyor. O bakımdan çok değerli bir 3 puandı” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş