“Güzel başlangıç oldu”

İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Tarsus İdman Yurdu maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Güller, “Güzel başlangıç oldu” dedi.

Yayınlama: 08.09.2015
550
A+
A-

Ligin ilk haftasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup eden İnegölspor’da, Teknik Direktör Serhat Güller’den açıklamalar geldi. Güller iyi bir başlangıç olduğunu ifade etti.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET






Güller alınan galibiyete ilişkin şöyle konuştu: “Bizim adımıza güzel başlangıç oldu. Lige galibiyetle başlamak istiyorduk. Daha öncede söylediğim gibi biz yeni bir takımız. Yeni takımda takım olma adına zamanı biraz daha hızlandıracak alacağımız galibiyetler. O anlamda çok önemli. 5-6 haftamız var diyorduk çok daha iyi yerlerde olabilmek için daha %100 hazır olabilmek için. Bu zamanı aldığımız galibiyetler, aldığımız puanlar daha kısaltacaktır. Buna inanıyoruz. Dolayısıyla moral motivasyon anlamında bizim için çok önemli bir galibiyet. Aynı zamanda şehrimiz adına da mutlu bir hafta sonu oldu. İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız Manisa maçıyla da bunu devam ettirmek istiyoruz. Zor bir fikstürümüz var. Fikstür başlangıcımız var. Hep rakiplerimizle oynayacağız. İçerde özellikle. Dolayısıyla da bu galibiyet moral motivasyon anlamında bizi biraz daha üst seviyeye taşıyacak. Biraz daha iyi durumda Manisa karşısına çıkacağız. Yakalamış olduğumuz bu güzel havayı çokta bozma niyetinde değiliz. O yüzden Manisa maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. İnşallah onu da başarırız”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş