Hamidiye’ye 47 araçlık otopark

İnegöl Belediyesi kırsal ve merkezi mahallelerde çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Hamidiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 47 araçlık otopark vatandaşın hizmetine sunuldu.

Yayınlama: 29.10.2015
488
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hamidiye Mahallesi Kutlu ve Filiz Sokaklarında yapımı tamamlanan toplamda 47 araçlık otoparkta incelemelerde bulundu.

 

MALİYETİ 190 BİN TL






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “Kent görsellerine ve estetiğine önem veren Belediyemiz, bu kapsamda özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon katıyor. Ayrıca; ilçemizdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler de geliştiriyor ve uyguluyoruz. Özellikle mahalle otoparkı uygulamalarımız bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimizin en güzel örneklerindendir. Bugün otopark projelerimize bir yenisini daha ekleyerek Hamidiye Mahallesi Kutlu Sokak ve Filiz Sokakta toplamda 47 araçlık olarak tamamlanan iki yeni otopark alanımızı halkımızın hizmetine sunmanın sevincini birlikte yaşamak için buradayız. Söz konusu otopark alanlarımız; Kutlu Sokak’ ta 1.180m2 alan, Filiz Sokak’ta ise 898 m2 alan olup toplamda 2.078 m2’lik alan üzerinde uygulanmıştır. Proje uygulama alanında; Kutlu Sokak’ta 27 araç kapasiteli 405m2’lik araç park alanı, Filiz Sokak’ta 20 araç kapasiteli 300 m2’lik araç park alanı toplamda 47 araçlık park alanı yapılmıştır. Projedeki yeşil alanlara görselliği ön planda olan ağaçlar dikilmiş ve yeşillendirme çalışmaları otopark alanının tüm kısımlarında tamamlanmıştır. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 190 bin TL’dir. Yapılan bu otopark çalışmalarımızın ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ederim. İnegöl’ümüzü daha yaşanabilir, halkımızın İnegöl’de yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehir haline getirmek amacıyla yaptığımız çalışmalarımızın tüm gayretlerimizle devam edeceğini bir kez daha halkımıza hatırlatmak ister, saygılar sunarım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş