Hastane’den taşeron işçilere erzak yardımı

İnegöl Devlet Hastanesi’nde taşeron olarak çalışan 260 işçiye ve İnegöl Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan 35 kişiye Devlet Hastanesi’nin Sosyal Komitesi ve Koruma Derneği tarafından erzak yardımı yapıldı.

Yayınlama: 10.07.2014
1.172
A+
A-

İnegöl Devlet Hastanesi Sosyal Komitesi ve İnegöl Devlet Hastanesi Koruma Derneği işbirliği ile İnegöl Devlet Hastanesi taşeron çalışanlarına erzak yardımı yapıldı.

 

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSU HASTANE İÇİNDE OLUŞTURULDU






Erzak yardımı ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Devlet Hastanesi Sosyal Komite Başkanı Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Hayrettin Göçmen şunları söyledi: İnegöl Devlet Hastanesinde sözleşmeli taşeron olarak çalışan 260 personelin yanı sıra İnegöl Ağız Diş Sağlığı Merkezinde çalışan 35 kişiye de erzak ulaştırıldı. Büyük oranda hayırsever İnegöl halkının katkılarıyla gerçekleşen organizasyonda Ramazan’a has birlik ve beraberlik duygusu hastane içinde oluşturuldu.

 

17 TEMMUZ’DA HASTANE BAHÇESİNDE İFTAR VAR

Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimizde önemli pozitif geri dönüşler aldık. Özellikle sabit maaş dışında ek geliri olmayan sözleşmeli personelimizin hedef alındığı bu girişimin, hastane içindeki birlik ve beraberliğimize büyük katkı sağladığını görüyoruz. Yardımların bu güzel olaya kanalize olmasına büyük katkı sağlayan hastanemiz Koruma Derneği Başkanı Nevzat Kaçar’a, yardımsever işadamı büyüğümüz Muzaffer Samda amcamıza ve bu tür sosyal faaliyetlerde önümüzü açan Hastane Yöneticimiz Uzman Doktor Halil Karahan’a çok teşekkür ediyoruz. Verilen yardımlar kesinlikle arkadaşlarımızın emek ve katkısını karşılamaz ama bizim için manevi önem arz ediyor. Ekstra gayret ve performansla hastanemize çok önemli hizmetler veren bu arkadaşlarımıza minnettarız. Birlik ve beraberliğimizin 17 Temmuz Perşembe günü hastane bahçemizde gerçekleşecek 2. Geleneksel İnegöl Devlet Hastanesi iftar programımızda doruğa ulaşacağını inanıyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş