Hizmet içi eğitimler devam ediyor

İnegöl Belediyesi hizmet içi seminerleri ile personelin kişisel gelişimini ve motivasyonunu artırmaya devam ediyor. Sani konukoğlu konferans salonunda gerçekleştirilen hizmet içi eğitim de ‘Motivasyon, İletişim ve Kurumsal Aidiyet’ konuşuldu.

Yayınlama: 25.01.2016
445
A+
A-

Bil Kariyerim Eğitim ve Kişisel Gelişim Koçluğu Akademisi tarafından verilen eğitimi Başkan Alinur Aktaş ta takip etti.

 

Belediye personelinin mesleki becerilerini geliştirmelerini ve motivasyonunun artırılması konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Çağımızda yaşanan sosyal, ekonomik ve teknolojik değişmeler giderek artış göstermektedir. Yaşanan bu hızlı artış, değişimi ve gelişimi de gerekli kılmaktadır. İnsanlar, kurumlar ve ülkeler bu değişime ve gelişime ayak uydurmak zorundadırlar. Bu nedenle çağın gerektirdiği şartları sağlamak için eğitime ihtiyaç duyuyoruz. Çağımızın gerektirdiği şartları yakalayabilmek, yeniliklere ayak uydurabilmek, daha kaliteli hizmet üretebilmek, kurum içinde motivasyonumuzu daha yüksek tutmak, bunun yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği gibi pek çok konuda dönem dönem eğitimler düzenliyoruz. Bugün de yine böyle bir eğitim semineri gerçekleştiriyoruz” dedi.






 

Aktaş; “Bilkariyerim Eğitim ve Kişisel Gelişim Koçluğu Akademisi tarafından gerçekleştirilen eğitim programımızda geçen hafta ilk olarak Başkan Yardımcılarımız, Daire Müdürlerimiz ve Koordinatörlerimizden oluşan 31 kişilik grup eğitimden geçti. Bu haftada da belediyemiz bünyesinde farklı birimlerde memur, işçi ve hizmet satın alma yöntemiyle çalışan arkadaşlarımıza yönelik motivasyon, iletişim ve kurumsal aidiyet konularında 4 grup halinde 3 gün sürecek hizmet içi eğitim düzenliyoruz. Düzenlenen bu eğitim seminerlerimizden toplamda 770 personelimiz yararlanmaktadır” dedi.

 

Biz bir aileyiz bugün bu ailenin fertleri burada bir araya gelmiş durumda diyen Aktaş; “Farklı birimlerde çalışsak ta bu organizasyonlar ile birlikteliğimiz daha da artmakta ve kurumumuza olan bakış açımız değişmektedir. Bugün eğitimde ele alınan konuları kurumumuza, hayatımıza ve ailemize rehber edinmeye çalışalım. Bunu yaparsak yaptığınız işten daha fazla keyif alacaksınız, özel hayatınızda eşiniz ve çocuklarınız ile kurumunuzda da iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde daha fazla mutlu olacaksınız” dedi.

 

Aktaş; “İnanmak başarmanın yarısıdır. İnanan kişi her şeyin üstesinden gelir. Özellikle bu noktada motivasyon çok önemli. Yaptığın işe değer vereceksin ve sonuçta işini daha verimli bir şekilde yaparak bu şehrin insanlarına daha iyi bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Biz belediye olarak İnegöl’e her alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Allah herkese böyle bir kurumda hizmet etmeyi nasip etmez. Bu noktada yaptığımız işleri ibadet aşkıyla yapmaya çalışırsak verdiğimiz hizmetin kalitesi daha da artacaktır.

 

Hiç bir şey imkansız değildir. Her gün güneş yeniden doğuyor ve hayat yeniden başlıyor. Sonuç olarak hedeflerimiz doğrultusunda önümüze bakmalıyız” dedi.

 

Aktaş; “Bu eğitimin ardından kendimizi yenileyip hayatımıza yeni bir sayfa açıp işlerimizi belirli bir düzen ve plan doğrultusunda, bu şehrin insanlarına yakışır şekilde yapan bir çalışan olmayı kendimize elzem edinmeliyiz. Bu noktada eğitimleri çok önemsiyoruz. Ayrıca 16 ve 17 Şubat tarihlerinde Zabıta ve Özel Güvenlik personelimize özel “Stres Yönetimi” ve “Öfke Kontrolü” konularında da eğitim verilecektir” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş