İMYO’lu öğrencilerden 78 kulübe

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanları için 78 kulübe yapan Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu öğrenciler, kulübeleri İnegöl Belediyesi yetkililerine teslim etti.

Yayınlama: 07.01.2016
462
A+
A-

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu öğrenciler tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanları için yaklaşık 2 haftada yapımı tamamlanan 78 kulübe İnegöl Belediyesi yetkililerine teslim edildi.

 

BİRÇOK PROJEYE İMZA ATIYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, gösterdikleri hassasiyetten dolayı öğrencilere teşekkür ederek, “Kış mevsiminin yaşandığı bu soğuk günlerde Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk proje kapsamında kedi ve köpek barınakları yapacaklarını bize ilettiler. Biz de bu noktada malzeme desteği vermek suretiyle, kendilerine katkıda bulunmayı bir görev addettik. Belediyemiz sokak hayvanları noktasında birçok projeye imza atmış durumda. Bunlar hayvan barınağı, kedi evi, hayvan sulukları ve beslenme odaklarından müteşekkil” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş