İnegöl sağlıklı suya kavuşuyor

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl’ün sağlıklı suya ulaşma konusundaki sorunlarına son verecek olan Hocaköy İçme Suyu Barajı’nda ihalenin tamamlandığını, en kısa zamanda temelinin atılacağını belirtti.

Yayınlama: 21.10.2015
406
A+
A-

 

1 Kasım seçim çalışmalarının yanı sıra İnegöl’de hayata geçirilen ve geçirilecek olan projeleri de yakından takip eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yeni bir müjdeyi ile daha ilçe halkının karşısına çıktı.

 






İHALESİ TAMAMLANDI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl nüfusu şuanda 250 binin üzerinde. Günlük nüfusu 300 binin üzerinde. Su ihtiyacı var ve özellikle yaz mevsimlerinde bu ihtiyaç kendisini hissettiriyor. Fevziye’den Uludağ suları İnegöl’e geliyor fakat yetmiyor. Zaman zaman Alibeyköy’den pompalama ile su ihtiyacı karşılanıyor. 2012 yılında yeni AK Parti iktidarıyla İnegöl’de sağlıklı, daha kaliteli su içilebilmesi için çalışmalara başladık. Uludağ’ın sularını havzada tutacak Hocaköy İçme Suyu Barajı’nın ihalesi tamamlandı ve çok yakın zamanda temelini atacağız. İnegöl’ü sağlıklı suyla buluşturacağız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş