İnegöl Ülkü Ocağı yeni yerinde

Yenice Ülkü Ocağı ve İnegöl Ülkü Ocağı’nın yeni yerleri geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen açılış törenleri ile faaliyete girdi.

Yayınlama: 23.09.2014
1.115
A+
A-

Törenlere; MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram ve yönetim kurulu üyeleri, bazı Belediye Meclis Üyeleri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 GENÇLİĞİN DERTLERİYLE DERTLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gecelerini gündüzlerine katarak emek sarf ettikleri yeni yerlerinin açılışını gerçekleştirmekte olduklarını belirterek konuşmasına başlayan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram, “Ülkü Ocaklarının ve ülkücülüğün her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyulduğu ülkemizde, milli şuur bilincini hiçbir zaman unutmayarak ‘Her nefer bir lider, her lider bir nefer’ anlayışıyla yeni binamızda hizmetkârı olduğumuz Türk milletine hizmet etmeye devam edeceğiz. 2 ay boyunca yorulmadan çalışan yöneticilerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatlarımızla İnegöl’ün hızına yetişmeye, gençliğin dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Uzaktan, yakından gelen ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.






 KAHPE DÜZENİN YİĞİT ÇOCUKLARI, YAŞASIN ÜLKÜ OCAKLARI

Bayram’ın ardından söz alarak kürsüye çıkan MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, “Bugün Türkiye’nin içerisinde bulunmuş olduğu şartlara baktığımızda değerli hemşerilerim şimdi burada binlerce yiğit insanların Kaymakamlıktan izin alıp ‘Hadi şu yolu kapatalım’ derse işte burada yol kapanır. Ama izinsiz bir şekilde yolu kapatalım dersek zannediyorum 5-10 dakika içerisinde resmi görevli arkadaşlarım görevlerinin gereği bize ‘Yolu açın’ diyecekler, ‘Açmıyoruz’ dediğimizde yolu açtıracaklardır. Bugün Türkiye’nin gelmiş olduğu nokta da bu. Türkiye’yi çok iyi noktaya getirdik diyenler, çağ atladı diyenler, paralel yapıyla uğraşıyoruz diyerek belli bir kesimi töhmet altında bırakanlar, Diyarbakır-Bingöl yolunu 20 gün kapalı durduğunda sesini çıkaramayanlar, her gün 3-5 tane okulun yakılmasına göz yuman ses çıkaramayan sözüm ona Kasımpaşalı kabadayılar şunu bilsinler ki; bu kahpe düzene inat yaşasın Ülkü Ocakları, var olsun Türk evlatları. Son söz olarak ‘Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun’ diyoruz, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ diyoruz. Son söz olarak ‘Kahpe düzenin yiğit çocukları, yaşasın Ülkü Ocakları’ diyoruz”  şeklinde konuştu.

 KONU DETAYLI BİR ŞEKİLDE ARAŞTIRILIYOR

Programlarından dolayı açılışa katılamayan Sayın Genel Başkanımızın selamlarını getirdim’ diyerek söz alan Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Sütçü ise, “Malum dokuz tane okul yakıldı, Genel Merkez bunlarla alakalı çalışmalar yapıyor. Türkiye’nin dört bir yanına Genel Başkan, Yardımcılarını gönderiyor. Konu detaylı bir şekilde araştırılıyor. Bunlarla alakalı çalışmalar yerinde gözlenerek bunlarla alakalı çalışmalar yapılıyor” ifadelerini kullandı.

 EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları İnegöl Şubesine katkısı olanlara plaket takdim edildi. Plaket takdiminden sonra yapılan duanın ardından Ülkü Ocağı binalarının açılış kurdele kesimi gerçekleştirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş