İnegöl’de siyasi seviye çok güzel

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ve İlçe Teşkilatı, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Besler, “Birlikte yaşama kültürü İnegöl’de çok güzel. Siyasi seviye gerçekten çok güzel. İnşallah bunu da devam ettireceğiz” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 12.02.2015
651
A+
A-

İnegöl MHP Teşkilatı seçim sonrası protokol ziyaretlerine başladı. Başkan Müfit Besler ve Ekibi, Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

 

BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ İNEGÖL’DE ÇOK GÜZEL






Ziyarette açıklamalarda bulunan Müfit Besler, “Protokol ziyaretlerimiz kapsamında İnegöl Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş ile devam ediyoruz. Malumunuz bende MHP’nin 3 denem, 15 yıl Belediye Meclis Üyeliği yaptım. 1o Yıl sayın başkanla çalıştım. Belediye Meclis Üyeliği zamanında ve şu anki ilçe başkanlığında, İnegöl’e faydalı olacak he işte alınacak kararlarda birlikte hareket ediyoruz. Kimi zamanda farklı konularda farklılıklarımızı dile getiriyoruz. Proje sunuyoruz. Mesele İnegöl ise, mesele Türkiye ise her ne kadar ayrı siyasi görüşte de olsak, beraber hareket etmemiz gerek noktada da beraber hareket ediyoruz. Çünkü birlikte yaşama kültürü İnegöl’de çok güzel. Siyasi seviye gerçekten çok güzel. İnşallah bunu da devam ettireceğiz. Şahsım ve teşkilatım adına kabullerinden dolayı başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Başkan Aktaş ise, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek, siyasetin İnegöl’de iyi seviyede olduğunu, farklılıklar olsa da bazı konularda birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş