İnegöl’den Mehmet Erdem geçti

Son yılların en başarılı müzisyenleri arasında yer alan Altın Portakal ödüllü müzisyen Mehmet Erdem dün İnegöl’deydi. İnegöl AVM’nin konuğu olarak İnegöl’e gelen ve mini bir konserle sevenleriyle buluşan Erdem ayrıca otomobil kampanyasının talilisine de hediyesini teslim etti.

Yayınlama: 14.04.2014
1.106
A+
A-

İnegöl AVM tarafından gerçekleştirilen otomobil kampanyasının talihlisine aracını ünlü sanatçı Mehmet Erdem takdim etti. Araç takdiminin ardından mini bir konser veren Erdem, hayranları ile buluşarak imza dağıttı.

 

İNEGÖL’Ü VE İNEGÖL AVM’Yİ BEĞENDİ






Ünlü sanatçı Mehmet Erdem, konser öncesi İnegöl basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnegöl’e ilk kez geldiğini ve İnegöl ile birlikte İnegöl AVM’yi de beğendiğini belirterek konuşmasına başlayan Erdem şunları söyledi: İnegöl AVM, ücretli konserlere gelemeyenler için ideal ve güzel bir yer. Daha önce karşılaşmadığımız bir kitle ile karşılaşacağız. Buda bizim için önemli bir şey. Küçük yaştan bu yana müzikle uğraşıyorum. Son iki senedir albüm çıkardık. Ama ondan öncede farklı projelerde yer aldım. Birçok albümlerde, gruplarda yer aldım. Aslında makine mühendisiyim. Ama mesleğimi yapmadım, hep müzikle uğraştım. İlkokulda mandolin çalmaya başlamıştım. Onun harici bağlama, ud, basgitar çalıyorum. Kendime yakıştığını düşündüğüm parçaları seslendirmeyi seviyorum.

 

10’UN ÜZERİNDE DİZİ MÜZİĞİ YAPTIM

‘Hâkim Bey’ parçasıyla daha fazla duyulmaya başladım. Ama bu parçayı 2000 yılında söylemeyi çok istedim. Yeni nasip oldu. Güzel tepkiler aldık. Herkes kadar duygusalım, mutluyum. ‘Hâkim Bey’ parçasını, Sezen Aksu yazdı. Parçayı seslendirdikten sonra Sezen Aksu bana; ‘Ben bu parçayı senin için yazmışım, haberim yokmuş’ dedi. Böyle bir hikâyesi var. Bu parça benim hayatımı değiştirdi. Parçalarımızın karşılık bulması bizi sevindiriyor. Beklediğimizin üzerinde ilgi oldu. Bunun dışında dizi müziklerimde var. 10’un üzerinde film müziği, 10’un üzerinde dizi müziği yaptık.  Ödül aldığımız parçalar var. Yeni albüm çalışmamız devam ediyor. Herkes kadar özel hayatıma vakit ayırıyorum. Özel hayatımda ilgili konuşmuyorum. Bütün parçaların hepsi benim çocuğum gibi. Ayrım yapmıyorum. Her şarkının bir anlamı var bizim için. Konuk olduğum diziler, filmlerde oldu. Bu konuda teklifler geliyor ama benden oyunculuk çıkmaz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş