İnegöllü çiftçiler Eskişehir Tarım Fuarında

İnegöl Belediyesi yaptığı organizasyonlarla çiftçileri bilinçlendirmeye devam ediyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 07.04.2015
654
A+
A-

İnegöl Belediyesi ticari, sanayi ve kültürel hayatı destekleyen çalışmalarının yanı sıra son dönemde tarımsal projelere de büyük önem veriyor. Belediye yaptığı tarım fuarları, tarım çalıştayı, çiftçi bilgilendirme seminerlerinin yanı sıra bu kez de 41 kırsal mahalle muhtarı ve 7 tarımsal kalkınma kooperatifi başkanı ile birlikte bir kafile ile Eskişehir Tarım Fuarı’na bir gezi düzenledi.

 

Geçtiğimiz Cuma günü gidilen Eskişehir Tarım Fuarı’nda tarımsal kalkınma kooperatif başkanları ve muhtarlar farklı tarım teknolojileri ve tarımsal mekanizasyon aletlerini görme fırsatı buldular.






 

FAYDALI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “ İnegöl’ün Mobilyası, Köftesi, Oylat Kaplıcaları gibi marka değerlerimizin arasında özellikle son yıllarda İnegöl Tarımı da yerini almaya başladı. Her zaman söylüyoruz. İnegöl bir sanayi şehri olduğu kadar aynı zamanda bir tarım şehri. İnegöl tarımının güçlenmesi ve gelişmesi adına belediye olarak pek çok projeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda çeşitli seminerlerle de çiftçilerimizi destekliyoruz. Yine bu kapsamda yeni tarım teknik ve teknolojilerinin tanınması amacıyla Eskişehir Tarım Fuarına bir gezi düzenledik. Kırsal mahalle muhtarlarımız ve tarımsal kalkınma kooperatifi başkanlarımızın katıldığı gezinin tarım sektöründeki gelişmelerin takip edilmesi acısından faydalı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Fuar gezisine katılan çiftçiler ise organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek İnegöl Belediyesine tarım sektörüne verdiği destekler için teşekkür ettiler



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş