“Centilmence bir mücadele yapacağız”

AK Parti Bursa milletvekili adayı Gürsel Dönmez, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Dönmez, “Centilmence bir mücadele yapacağız” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.04.2015
547
A+
A-

Ziyarette kendisine İnegöl Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici ile AK Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

CENTİLMENCE BİR MÜCADELE YAPACAĞIZ






Seçim süreci hepimiz için hayırlı olsun diyerek konuşmasına başlayan Gürsel Dönmez; “Seçim sürecinde inşallah dostlarımızla ve teşkilatımızla beraber dükkan dükkan, kapı kapı dolaşacağız. Misyonumuzu, ne yaptığımızı ve ne yapmak istediğimizi anlatacağız. Elbette ki seçim sürecinde diğer adaylarla centilmence bir mücadele yapacağız” dedi.

 

HER ZAMAN VURGULAYARAK ANLATMAK GEREKİYOR

Dönmez; “AK Parti kadroları en alttan en yukarıya bir bütündür ve aramızda bir gönül birlikteliği vardır. Bir taraftan onun mücadelesini veriyoruz. Bunu her zaman vurgulayarak anlatmak gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde Papanın, bizleri, geçmişimizi ve  atalarımızı itham edici bir tavırla Soykırım Suçlaması ile Ermeni Meselesi noktasında bir söylem içerisinde olması tesadüf değildir. Ardından Avrupa Parlamentosu’nun aynı koroya katılması, aynı konuları seslendirmeye başlaması çok manidardır. Bu ülkemize, milletimize ve devletimize karşı açılmış bir savaştır.  Şaşırmış değiliz başından beri parti olarak söylüyoruz. Bizim parti kadrolarımızın tabii ki siyasi rakipleri var. Ama asıl biz küresel odaklar ile mücadele içerisindeyiz. AK Parti bu seçim döneminde yeni Türkiye iddiasını seslendirirken, yeni Anayasayı seslendirirken esasında bu sözün önemli kısmı dünyaya karşı söylenmiştir” dedi.

 

İNEGÖL, BURSA’NIN VE TÜRKİYE’NİN DIŞA AÇILAN KAPILARINDAN BİRİ

Dönmez konuşmasının devamında; “Şu ana kadar siyasette sorumluluk almış, nöbet vazifelerini yerine getirmiş arkadaşlarımız ne yaptılar ise bizlerde onların üzerine gücümüzün yettiği oranda ilave ederek, aldığımız bu bayrağı biraz daha yükseğe çıkarmaya çalışacağız. Bizden sonra da muhakkak başka arkadaşlarımız gelecek. Bu bayrak yarışını, bayrağı düşürmeden devam ettireceğiz. İnegöl, Bursa’nın ve Türkiye’nin dışa açılan kapılarından biri. Bu noktada el ele, gönül birliği ile bayrağı biraz daha ileriye taşıma imkanımız olursa kendimizi başarılı sayarız. Bu başarı da hepimizin başarısı olur” dedi.

 

BAŞARI GRAFİĞİNİ BERABERCE YUKARIYA ÇIKARTACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Siyasi yürüyüşlerin de Belediye Başkanlarının ve çalışmalarının büyük önem arz ettiğini söyleyen Dönmez; “Türkiye olarak söyleyecek olursak, teşkilat adeta bu işin defansını oluşturuyor. Orta saha ise oyunu kuran, topu dağıtan ve hizmeti götüren belediyelerimizdir. Daha sonra da parlamentoyu forvet olarak görecek olursak, onlar da üzerlerine düşen görevleri yapmış oluyorlar. Bir takım bütünlüğü içerisinde bu dönemde devraldığımız bu başarı grafiğini beraberce yukarıya çıkartacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

7 HAZİRAN TARİHİ YAKLAŞIYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise;   “Milletvekili Adayımız Gürsel Dönmez, İlçe Başkanımız Adem Demirel, AK Parti İlçe Teşkilatımızın mensupları ile İl Teşkilatımızın yöneticilerine hoş geldiniz demek istiyorum. 7 Haziran tarihi yaklaşıyor. Seçim süreci hızlanıyor. Cumartesi günü Bursa il nezdinde verilen seçim startı, Pazar günü milletvekilimizin, ilçe başkanımızın ve teşkilatımızın katılımlarıyla Bosna –Hersek Derneği’ne ziyareti ile başladı. Her gün bir milletvekili adayımızı ağırlıyoruz. Dün Halide Serpil Şahin Hanımefendi ile beraberdik. Bugün de Milletvekili adayımız Gürsel Dönmez ile beraberiz. İnegöl’de bir dizi ziyaret yapacaklar. Sağ olsunlar kendileri bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

TEŞKİLATIMIZA KOLAYLIKLAR VE BAŞARILAR DİLİYORUM

Aktaş; “Milletvekili adayımız üst düzey yurt dışı bürokrasi tecrübesi olan önemli bir isim. Tabii ki biz hem Bursa’da, hem de Türkiye genelinde milletvekilliği sayısı ile alakalı üst hedefler düşünüyoruz. İnşallah el birliği ile büyük bir gayretle kalan bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip, 7 Haziran akşamı hep beraber o mutluluğu yaşamak istiyoruz. Bu vesile ile kendisine ve teşkilatımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş