Akıncı çıkmazında düzenleme

Gerçekleştirdiği birçok proje ile İnegöl’ü geleceğe taşıyan İnegöl Belediyesi, büyük projelerin yanı sıra günlük yaşamı kolaylaştırmak ve daha güvenli hale getirmek için de birçok çalışmayı hayata geçiriyor.

Yayınlama: 15.08.2014
798
A+
A-

İnegöl’ün eski mahallelerinden Cuma Mahallesi Akıncı Çıkmazındaki metruk yapı İnegöl Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

 

İlçemizin trafiğe yoğun caddelerinden Atatürk Bulvarı ile Kasım Efendi Caddesi arasındaki bölgede bulunan ve bu güzergâhı kullanan vatandaşlara sıkıntı doğurup alternatif sokak arayışına sokan Akıncı çıkmazında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda düzenleme yapıldı.






 

GEÇİT VERMEZ ÇIKMAZLAR BİR BİR AÇILMAKTADIR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “İnegöl Belediyesi daha önce birçok çıkmazın açılmasını sağlamıştır. Geçit vermez çıkmazlar bir bir açılmaktadır. Çıkmaz sokaklar konusunda sorun teşkil eden yerlerle alakalı çalışmalarımız devam edecektir” dedi. Kansu; çıkmazdan sokağa dönüşen alanda ayrıca 16 araçlık otopark alanı yapılmakta olduğunu ve trotuar çalışmasıyla alanın düzenleneceğini dile getirdi.

 

Kansu son olarak sokakta yağmur suyu giderlerinin de yapımının gerçekleştirileceğini ifade ederek yapılan çalışmanın başta mahalleye ve buradaki yaşayan vatandaşlara olmak üzere tüm ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş