İnegöllü değerlerden söyleşi ve kariyer toplantısı

16 Aralık Salı’nı günü İnegöl Kent Konseyi ve İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen İnegöllü şair, sanatçı, sporcu ve akademisyenlere “Vefa ve Hatırlama” programı kapsamında, İnegöl’ün değerleri çeşitli okullarda söyleşi ve kariyer toplantısı yapacaklar. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 16.12.2014
951
A+
A-

 

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, yazılı basın açıklamasında bulunarak, İnegöllü değerlerin bazı okullarda söyleşi ve kariyer toplantısı yapacaklarını belirtti.

 






TOPLANTI SAATLERİ VE OKULLAR

Yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 16 Aralık Salını günü İnegöl Kent Konseyi ve İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz İnegöllü şair, sanatçı, sporcu ve akademisyenlere “Vefa ve Hatırlama” Programı kapsamında misafirlerimizi çeşitli okullarda söyleşi ve kariyer toplantısı yapacaklardır. Yapılacak söyleşi ve kariyer toplantı saatleri belirlenmiştir. Psikiyatrist – Yazar Faruk Öndağ 13.30 Altın Nesil Lisesi, Psikiyatrist – Yazar Faruk Öndağ 15.00 İmam Hatip Lisesi, Seramik Sanatçısı Adil Cangüven 14.00 Nene Hatun Kız Meslek Lisesi, Prof.Dr. Nusret Erdoğan 14.00 Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi, Sanatçı – Şair Nuri Şekerciler 14.30 Turgutalp Anadolu Lisesi, Uzman Tarihçi Sinan Çuluk 14.00 Nariye Çikeyeva Anadolu Lisesi, TRT Ses Sanatçısı Rustem Avcı 14.00 Ticaret Lisesi, Eski Futbolcu İsmail Arca 14.00 Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi, Eski Futbolcu İsmail Güldüren 14.00 Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi, Futbolcu Gökhan Güleç 14.00 İstaş Kenttaş İlköğretim Okulu, Gazeteci – Yazar Gökhan Özcan 14.00 Kız İmam Hatip Lisesi, Doç Cenap Çakmak 14.00 Küçükçalık Anadolu Lisesi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş