İnegölspor altyapısı parıldıyor

İnegölspor U-15 ve U-16 yaş grubu takımları, katıldıkları Coca-Cola Gelişim Liglerinde 1 şampiyonluk 1 de 2’ncilik elde ederek büyük başarı sağladılar.

Yayınlama: 14.04.2016
616
A+
A-

Coca-Cola Gelişim Ligi U-16 B Grubu 2015-2016 sezonunu şampiyon bitiren İnegölspor U-16 Futbol takımı ve Coca-Cola Gelişim Ligi U-15 B Grubu 2015-2016 sezonunu ikinci bitiren İnegölspor U-15 Futbol takımı Türkiye Şampiyonası Play-Off maçı oynamaya hak kazandı.

 

“TOPLUMA KALİTELİ İNSANLAR HAZIRLAMAK İSTİYORUZ”






U-15 takımı Antrenörü Selahattin Esen ve U-16 takımı Antrenörü İlker Işıldak yaptıkları ortak basın açıklamasında; “Amacımız Karakterli sporcular yetiştirmektir. A takımımıza oyuncu kazandırmak ve Fair-Play ruhuyla topluma kaliteli insanlar hazırlamak istiyoruz. Bu başarının en büyük pay sahibi evlatlarımı yürekten kutluyoruz. Bizleri her zaman destekleyen Başkanımız Sayın Eşref Güç’e, Altyapıdan Sorumlu Yöneticilerimiz Sayın Bayram Yardımcı ve Mikail Kavas’a, Altyapı Koordinatörümüz İrfan Kaptan’a ve çok değerli mesai arkadaşlarımız hocalarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş