İnegöllü Gençlerden Diyarbakır Çıkarması Güvenlik Güçlerine Moral Oldular

Ülkemizin Doğusu ve Güneydoğusunda terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar sürdürülürken, İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Dernek Gençlik Komisyonu, Diyarbakır’daki güvenlik güçlerine ziyarette bulundu.

Yayınlama: 01.03.2016
531
A+
A-

 

Gençlik Komisyonu Başkanı İlker Akdağ ve Eğitim Masa Başkanı Mesut Erim, Diyarbakır Terörle Mücadele Birimi, Polis Özel Harekat ve Jandarma Özel  Harekat Ekiplerine ziyaretlerde bulunarak, güvenlik güçlerinin daima yanında olduklarını belirttiler. İnegöl’den Diyarbakır’a giden ekip, daha sonra Diyarbakır Askeri Hastanesinde yatan yaralı asker ve polisleri ziyaret ederek, hediyeler takdim etti. 

 






Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı İlker Akdağ, “Güvenlik güçlerimizin ne kadar zorlu şartlarda mücadele ettiğini bizzat yerinde gördük. Buradan bizim gördüğümüz kadar basit değil yaşananlar. Ancak şunun altını çizmek istiyorum; biz evlendirme programları, magazin ve spor haberleri sayesinde hipnoz edilmişken, her gün gelen onlarca yaralı ve şehit haberlerine duyarsız kalmaktayız. Sadece aileleri ve tanıdıkları bunun acısını hissetmekte. Hâlbuki güvenlik güçlerimizin gecesini gündüzüne katarak canı pahasına koruduğu, sadece ailesi ve tanıdıkları değil, aziz vatanımız ve büyük Türk Milletinin tamamıdır. İslam’ın sancaktarlığını yapan bu mukaddes ordunun sevincini ve acısını Türk Milleti olarak içimizde hissetmek, vicdanen görevimizdir. Bu düşüncemize binaen gazilerimizi hastanede ziyaret ederek, kendilerinin yanında olduğumuzu göstermek suretiyle moral verdik. Sahada Görevli güvenlik güçlerimize de yanlarında olduğumuzu bizzat belirttik. Ziyaret ettiğimiz tüm birimler halkımıza teşekkür ederek selamlarını ilettiler. Ve dualarımızı beklediklerini söylediler” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş