İnegölspor Birlikspor deplasmanında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu Kocaeli Birlikspor deplasmanına çıkacak.

Yayınlama: 06.02.2016
454
A+
A-

Daha önce Kocaeli Birlikspor ile 5 kez karşı karşıya gelen temsilcimiz İnegölspor, bu müsabakardan 2 galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Rakip filelere 8 gol bırakan temsilcimiz, kendi kalesinde ise toplam 4 gol gördü.

 

6 PUANLIK MÜSABAKA






Aldığı sonuçlar itibari ile şu anda Play-Off oynama hakkını sürdüren Kocaeli Birlikspor, aldığı 32 puanla puan cetvelinde 4. sırada bulunuyor. Temsilcimiz İnegölspor ise zorlu başlayan sezonda şu anda 10 sırada. Temsilcimizin deplasmandan galip dönmesi Play-Off umutları için oldukça önemli. Rakibi ile puan farkını 3’e indirmesi halinde, temsilcimiz Play-Off için büyük bir adım atmış olacak.

 

TEMSİLCİMİZ ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

2. Devreye Tarsus beraberliği ile başlayan temsilcimiz İnegölspor, ardından Manisaspor ve Ankara Demirspor galibiyetleri ile çıkışa geçmişti. Temsilcimiz ligde son oynadığı 3 müsabakadan toplam 7 puan elde ederken, Birlikspor ise son oynadığı müsabakalarda toplam 4 puan alabildi.

 

Bordo Beyazlılarda sakatlıkları süren Türker ve Erdi haricinde eksik bulunmuyor. Zorlu mücadeleyi İzmir Bölgesinden Yaşar Can Temizel yönetecek.

 

HAFTANIN PROGRAMI

Amed Sportif Faaliyetler – Kartalspor

Manisaspor – Tarsus İdman Yurdu

Tokatspor – Gümüşhanespor

Tuzlaspor – Sivas Belediyespor

Fatih Karagümrük – Bucaspor

Keçiörengücü – Aydınspor 1923

Büyükçekmece Tepecikspor – MKE Ankaragücü

Kocaeli Birlikspor – İnegölspor

Ankara Demirspor – Eyüpspor



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş