İnegölspor galibiyet peşinde

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 24. hafta müsabakasında kendisinden 1 puan fazlası bulunan ve hemen üzerinde yer alan Tokatspor’u ağırlıyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz, 3 haftalık galibiyet suskunluğunu bozmak istiyor.

Yayınlama: 27.02.2016
363
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta sıkıntılı bir sezon geçirmesine rağmen ligin 2. yarısında daha toplu bir görüntü çizen Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, üst sıralarda kendine yer edebilmek için galibiyet serisi arıyor. İnegölspor, serinin başlangıcını Pazar günü İnegöl’de ağırlayacağı Tokatspor karşısında yapmak istiyor.

 

RAKİP DEPLASMANDA SINIFTA KALDI






Ligde evinde oynadığı son 5 maçı kaybetmeyen fakat buna rağmen 3 maçtır da galibiyet yüzü göremeyen temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda 7 maçtır kaybeden, toplamda ise 6 maçtır kazanamayan Tokatspor karşısında oynayacağı kritik maçta form grafiklerine bakıldığında avantajlı gözüküyor. Rakibinin moralsiz olması ve buna karşın İnegölspor’un da galibiyet için hırslanması Bordo Beyazlı temsilcimizin 3 puana daha yakın olduğunu gösteriyor.

 

GOLCÜLERİN DÜELLOSU

Tokatspor’un en skorer ismi 22 yaşındaki genç forvet Emre Torun bu sezon oynadığı 20 müsabakada rakip filelere 9 gol bıraktı. İnegölspor’un en skoreri olan 27 yaşındaki ortasaha oyuncusu Yasin Görkem Arslan ise ligde 19 maçta 5, kupada ise 8 maçta 1 gol kaydedebildi.

 

REKABET ANALİZİ

İki ekibin rekabeti 2012 yılına dayanıyor. İlk kez 2012-2013 sezonunda 2. Lig’de karşı karşıya gelen 2 ekip İnegöl’den 1-1’lik sonuç elde ederlerken rövanşında ise temsilcimiz İnegölspor, Tokatspor’u 2-0’la devirmeyi başardı. 2013-2014 sezonunda yeniden 2. Lig’de karşılaşan iki ekipten Tokat’ta oynanan maçı ev sahibi ekip 3-2 kazanırken rövanşında ise İnegölspor, evinde ağırladığı rakibini 2-1’le geçmeyi bildi. Son olarak bu sezonun ilk devresinde karşılaşan ekiplerden Tokatspor, evinde ağırladığı rakibi İnegölspor’u 3-1’le geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

DÜDÜK GÜLDİBİ’NDE

Pazar günü saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Güldibi’nin yardımcılıklarını Enes Vahit Çavuş ve Emrah Yalta üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş