3 sanığa 55 yıl+müebbet

Geçtiğimiz yıl İnegöl’de düğün salonu önünde iki grup arasında yaşanan kavganın cinayet sanıklarının yargılanması sona erdi. Karar duruşmasında 3 sanığa toplam da 55 yıl+müebbet cezası verildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.04.2015
681
A+
A-

4 Mayıs 2014 Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi’ndeki bir düğün salonu önünde çıkan kavga da bıçaklanarak hayatını kaybeden Murat T.’nin cinayeti ile alakalı tutuklu yargılanan 3 sanığın karar duruşması gerçekleştirildi.

 

BERAATIMI İSTİYORUM






3 sanıkta beraatını isterken, H.K., “Bu olaya karıştığım için çok pişmanım. Husumetim yoktu, husumet oldu. Beraatımı istiyorum” dedi.

 

Sanıkların son sözlerinin alınmasının ardından İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi heyeti kararını verdi. Cinayetle alakalı birinci şüpheli H.K. Müebbet+16.6 yıl hapis cezası, R.T. 21.6 yıl hapis+2.4 bin TL para cezası, S.G. ise 17 yıl hapis cezası aldı.

 

4 Mayıs 2014 Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi’ndeki bir düğün salonuna giden 31 yaşındaki H.K. ile 26 yaşındaki Murat T. arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. İki kişi düğün salonunun önünde yeniden kavga etmeye başlamıştı. Bıçakların kullanıldığı kavgada Murat T. göğsüne aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanmış ve hayatını kaybetmişti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş