İnegölspor’da hedef galibiyet

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, 22. hafta karşılaşmasında İnegöl İlçe Stadyumu’nda Amed Sportif Faaliyetleri ağırlıyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz, üst sıralara yükselmek için mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor.

Yayınlama: 13.02.2016
399
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 21 haftada 26 puan toplayarak 12. sıraya yerleşen Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda, oynadığı 19 müsabakadan 27 puan çıkararak 8. sırada kendisine yer bulan Amed Sportif Faaliyetler’i konuk ediyor.

 

ÇIKIŞ ARIYORUZ






Ligin ilk devresini vasat geçiren, 2. devresinde ise güzel bir görüntü ortaya koyan temsilcimiz İnegölspor, iyi oyununu Amed karşısında devam ettirerek Play-Off hedeflerini yeniden yeşertmek istiyor. Temsilcimiz İnegölspor, rakibi Amed Sportif Faaliyetleri mağlup ettiği takdirde puanını 29´a yükseltecek ve puan cetvelinde rakibinin önüne geçmiş olacak.

 

REKABET ANALİZİ

Tarihlerinde ilk 2011 yılında 3. Lig’de karşı karşıya gelen iki ekibin İnegöl’de oynadıkları ilk müsabakadan ev sahibi ekip 2-1’lik galibiyetle ayrılırken maçın rövanşında ise taraflar 90 dakikayı 0-0 berabere tamamladılar. 2014-2015 futbol sezonunda ise 2. Lig’de karşılaşan iki ekibin İnegöl’deki maçları 1-1 berabere biterken rövanşında ise temsilcimiz İnegölspor, rakibini deplasmanda 4-2 ile geçmeyi başardı. Bu sezon ise yeniden karşı karşıya gelen 2 ekibin Diyarbakır’da oynanan ilk karşılaşmaları 0-0 beraberlikle tamamlandı.

 

5 EKSİK

İnegölspor’da sakatlıkları devam eden Erdi, Türker, Kemal ve Raif’in yanı sıra sarı kart cezalısı olan Emrah Dağ, Amed Sportif Faaliyetleri müsabakasında sahada yer alamayacaklar.

 

DÜDÜK BIÇAK’TA

Pazar günü İnegöl İlçe Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak olan müsabakayı Mersin bölgesi hakemlerinden Veli Ersin Bıçak yönetecek. Bıçak’ın yardımcılıklarını ise; Adem Şahan, Furkan Ürün ve Burak Cem Tahiroğlu üstlenecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş