İnegölspor’da moraller yerinde

Kartalspor’u 1-0 mağlup eden temsilcimiz İnegölspor’da Başkan Eşref Güç ve Teknik Direktör Taşkın Güngör, maç sonu açıklamalarda bulundu. Güç ve Taşkın, alınan galibiyetlerin ardından morallerin yerine geldiğini ifade etti.

Yayınlama: 08.12.2015
383
A+
A-

İYİ GÜNLER GELECEKTİR

Maçın ardından konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Stresli günler geçiriyoruz. Bugün en önemli şey kazanmaktı. Zorda olsa kazandık. İyi bir maç olmadı. Hakemin ofsayt nedeniyle iptal ettiği gol var. Çizgide nasıl ofsayt olur anlamadım. Hatalar olacak ama dengeli olmalı. Bazen hatalar hep bize yapılıyor. Galibiyet güzel oldu. İnşallah devamı gelecektir. Önümüzdeki Tepeceikspor maçından da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. İyi günler gelecektir” dedi.

 






SÜREÇ OLUMLU ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Teknik Direktör Taşkın Güngör ise, “Bazen böyle iyi oynamadan kazanmayı görmek istedik oda bugüne nasip oldu. Bugün iki takım maçı alabilirdi kim gol atarsa maçı o kazanacaktı. Bugün iyi bir karşılaşma olmadı ama gelişmeler süreç bazen ve 3 puanın önemli olduğu maçlar oluyor buda bizim o maçtı ve bu maçı kazandık. Bu maç öncesindeki kupa turu ile beraber moral men çok daha iyi yerlere geldik. Tepecik maçı ile beraber bu süreç olumlu şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

FARKLI BİR KADRO İLE ÇIKABİLİYORUZ

Oyuncularına şans vermeye çalıştığını belirten Güngör “Maçtan maça kadro değişebilir yaptığımız antrenmanları boşa yapmıyoruz. Balıkesir maçında farklı bir kadro bu maçta da farklı bir kadro ile çıkabiliyoruz şans vermediğimiz arkadaşlarımıza şans vermeye çalışıyoruz. Gelişimlerini sağlayan arkadaşlara şans veriyoruz onları görmek istiyoruz. Rakibi yaptığımız analize göre bugün Ömürcan’a şans verdik arkada olan boşlukları değerlendirmek istedik hepsi bizim oyuncularımız aynı mantalite ile idman yapıyorlar” şeklinde konuştu.

 

ŞANSLA GALİP GELİNEBİLECEK BİR KARŞILAŞMA OYNANDI

Maçtaki tartışmalı kararları yorumlayan Güngör, “Bugünkü oyunu yorumlamak bile istemiyorum. Oyun tamimiyle kopuk fiziksel olarak iyi olmadığımız rakibinde savruk oynadığı bir oyundu. Sadece bireysel yeteneklerle şansla galip gelinebilecek bir karşılaşma oynandı. Fatih aut çizgisine yakın bir yerden topu çevirdi orada nasıl ofsayt oldu onu da bilmiyorum ama son kararı hakem veriyor bizim yorum yapma şansımız yok” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş