İnegölspor’dan transfer şov

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz İnegölspor, Boluspor’dan İlyas Yılmazer, MKE Ankaragücü’nden Levent Kale ve Alanyaspor’dan Burak Uca’yı kadrosuna kattı.

Yayınlama: 27.08.2015
588
A+
A-

Temsilcimiz Boluspor’dan İlyas Yılmazer ve MKE Ankaragücü’nden Levent Kale ile sözleşme imzalarken, Burak Uca’nın yurt dışında olması nedeni ile kendisinin imza törenine katılamadığı bildirildi.

 

KATKI SAĞLAYACAKLARINDAN EMİNİZ






İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Yöneticisi Hamit Haraslı, “Transferin son haftalarında bugün toplamda 3 oyuncuyla anlaşmış bulunmaktayız. Bunlardan biri Ankaragücü’nden Levent Kale, Boluspor’dan İlyas Yılmazer’le anlaşmış bulunmaktayız. Alanyaspor’dan Burak Uca ile de anlaşıldı. Ama şuan kendisi yurtdışında olduğu için iki gün içinde İnegöl’e gelecektir. Kendisiyle resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Bir transfer görüşmemiz daha var. O da yarın netleşecek. Hocamızın raporu doğrultusunda toplamda 4 oyuncu istemişti. Şuan 3 oyuncuyla anlaşmış bulunmaktayız. Bir oyuncuyla da görüşmelerimiz devam ediyor. Bu akşam ya da en geç yarın netlik kazanacaktır. Netlik kazandıktan sonra onu da basına tanıtacağız. Burak, Levent ve İlyas’la ikişer yıl anlaştık. Levent 2 yıldır Ankaragücü’nde top oynamaktadır. Çıktığı 58 maçta 24 golü bulunmaktadır. İlyas 3 yıldır Boluspor’da oynamakta. Kendilerine İnegölspor’u tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. İnegölspor’a ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sene hedefimiz doğrultusunda şampiyonluk yolunda kendilerinin bize katkı sağlayacaklarından eminiz. Bununla alakalı kendilerinin başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

OYUNCULARA HER ZAMAN GÜVENİMİZ TAMDIR

‘Hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan yönetim olarak bir endişeniz var mı?’ sorusuna cevap veren Haraslı, “Biz geçen sene de hazırlık maçlarında sonuç itibariyle kaybetmiştik. Bu dönem de hazırlık maçlarında kaybettik. Sonuçta yeni bir takım oluştu. Bununla alakalı hocamız gerekli çalışmaları yapıyor. Sonuçta hazırlık maçlarında bütün oyuncular denendiği için belki tam olumlu olarak sahaya yansımamış olabilir. Ama biz herhangi bir endişeye kapılmadık. Sonuçta aldığımız oyunculara her zaman güvenimiz tamdır” dedi.

 

ŞAMPİYON OLMAYA GELDİM

Boluspor’dan transfer edilen 23 yaşındaki sol bek oyuncusu İlyas Yılmazer, “Kısa ve öz olarak şampiyonluğu hedefleyen bir takıma hedefli olan bir oyuncu olarak, şampiyon olmaya geldim. İnşallah İnegölspor da benim için iyi, hayırlı ve sakatsız bir sezon geçer. İnşallah sonunda şampiyon olarak PTT 1. Lige yükselmiş bir takımın oyuncusu ve şehir olarak kutlamaya başlarız” dedi.

 

HEDEFİ BU SENE BAŞARABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM

MKE Ankaragücü’nden transfer edilen 31 yaşındaki sağ ve sol ön oyuncusu Levent Kale ise, “Öncelikle her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. İnegölspor bildiğim bir takım. Geçen sene de Ankaragücü’nde oynadığım zaman da aynı grupta yer aldık. Geçen sene çok iyi bir şey gösterdiler. Finale kadar geldiler. Ama orada isterdim ki bir üst lige çıksınlar. Bu yarım kalan şeyi kendime olan özgüvenimden de tamamlamak için buraya geldim. İnegölspor hedefi olan bir camia. İnşallah bu hedefi bu sene başarabileceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş