İnegölspor’dan transfer taarruzu

İnegölspor’da attığı goller ile “Kral” lakabını alan Raif Demir’in İnegölspor ile anlaştığı iddia edildi. Transfer çalışmalarını sürdüren İnegölspor yönetimi 3-4 futbolcu ile anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.

Yayınlama: 31.12.2015
453
A+
A-

Sezon başında Keçiören’e transfer olan ve burada forma şansı bulamayan Raif Demir’in İnegölspor ile tekrar anlaştığı kulislerde konuşulmaya başlandı.

 

Taşkın Güngör’ün takımda görmek istediğini yönetime bildirmesi üzerine İnegölspor yönetimi Raif Demir ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Kesin anlaşmanın sağlanmasının ardından Antalya kampına katılacak olan Raif ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı kulislere bomba gibi düştü.






 

3-4 FUTBOLCU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Sporo Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci devreye iyi başlayıp, ligi de iyi yerde bitirmek isteyen temsilcimiz İnegölspor, bu kapsamda transfer seferberliğine devam ediyor. Bu kapsamda 3-4 futbolcu ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

 

İSMİ SIR GİBİ SAKLANAN GENÇ YETENEK

İnegölspor yönetimi transfer çalışmaları kapsamında bir genç yeteneği daha kadrosun katma planları yapıyor. İsmi sır gibi saklanan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, kamp döneminin sonlanmasının ardından sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş