“Takımımıza güveniyoruz”

Bursa Süper Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Kurtuluşspor ilk maçını deplasmanda grubun iddialı ekiplerinden Gürsuspora farklı kaybetmesinin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Talha Öziş, “Takımımıza güveniyoruz” dedi.

Yayınlama: 07.10.2015
429
A+
A-

Kurtuluşpor Kulüp Başkanı Talha Öziş maç sonunda yaptığı açıklamada ”Ligin ilk haftasına deplasmanda beklemediğimiz şekilde yenilerek lige başlamış olduk. Maçın ilk dakikalarında yakaladığımız net pozisyonları değerlendiremedik. Oyunun 15. dakikasında yediğimiz şok golden sonra, takımımızda bir panik havası oluştu, ardından 2 dakika sonra duran toptan 2.golü yedik. 3.golü rakip sahada gol ararken kontrataktan yedik. Beş dakika içinde 3 gol yemiş olduk. İkinci yarıda hocamızın yaptığı oyuncu değişiklikleri ile takımımız üstün oyununu golle süsleyemeyince sahadan farklı yenilgi ile ayrıldık” dedi.

 

Öziş açıklamaların devamında, “Gürsuspor maçında iyi olan taraf kazandı. Kaybedilen maçın suçlu veya suçlularını aramak yerine yarından itibaren maçı neden kaybettiğimizin teknik analizini yapıp yenilginin tekrarını önlemek için gerekli önlemleri hocamızın alacağından eminiz. Bizlerde yönetim olarak, taraftarımız ve futbolcularımızla yine kenetlenip hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız maça odaklanacağız. Eminimki bu haftaki hatalarımızdan ders alıp gelecek haftalarda zevk veren bir takım izlemeye başlatacağız. Takımımıza güveniyoruz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş