İNEGÖL’ÜN EN BÜYÜK PARTİSİYİZ

Uluslarası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert ve derneğin bazı yöneticileri AK Parti’yi ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “İnegöl’ün en büyük partisiyiz. 30 Bin üyemiz var. 116 mahalle başkanımız var. 2002 yılından bu yana siyaset tarihinde bir ilki başardık. Bütün seçimleri üst üste kazanan ve oyunu artıran tek partiyiz” dedi.

Yayınlama: 06.01.2017
553
A+
A-

Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Uluslarası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, “Ülkemiz 15 Temmuz süreci geçirdi. Hain kalkışma neticesinde toplum olarak kendimizi sorumlu hissederek bu kalkışmanın iki yönünü fark ettik; Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle şer gördüğümüz işler hayra dönüştü, düşmanlarımızı tanıdık, tespit ettik. Toplumda yaşayan bireyler yaşadığımız topraklarda sorumluluğumuz olduğumuzu anladılar. Bizlerde bu sorumluluğu bilerek, harekete geçtik. Derneğimizi kurduk. İlçemizde ve Bosna’daki gücü bir araya getirerek derneğimizi kurduk. Alija İzzetbegoviç,  topluma mal olmuş Müslümanların sorunları ile ilgilenmiş gerçek bir Müslüman. Bu düşünceyi kuşaklara aktarılmasını istiyoruz. Bosna Cumhurbaşkanlığı da bu derneğe onay verdi. Derneğimizi kurup, kısa, uzun vadede yapacaklarımızı belirledik. Biz bir hakikat arayışı ile yola çıktık” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise, “Türkiye’nin hatta Dünyanın en büyük partisiyiz. Türkiye genelinde 9 milyon 965 bin üyesi olan bir partiyiz. İnegöl’ün en büyük partisiyiz 30 bin üyemiz var. 116 mahalle başkanımız var.  2002 yılından bu yana siyaset tarihinde  bir ilki başardık. Bütün seçimleri üst üste kazanan ve oyunu artıran tek partiyiz. İnegöl olarak göreve geldiğimizde en son seçimde yüzde 70.4 oy aldık. Rekor kırdık. Cumhurbaşkanımız önderliğinde onlara layık olan onların izinde giden bir topluluğuz” ifadelerini kullandı.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş