İnegöl’ün gözdesi Bursa’nın birincisi

Bursa’daki Mobilya ve Dekorasyon Fuarına yine İnegöllü bir firma damgasını vurdu. Furnilya Mobilya 6 ay boyunca tasarım çalışmalarını sürdürdüğü ‘kütük baza’ ürünüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Firmanın, patentini de aldığı özel tasarım ürünü, 35 bin liraya Umman’a satıldı.

Yayınlama: 10.03.2014
1.651
A+
A-

İnegöl’de faaliyet gösteren bir mobilya firmasının kütük evlerden esinlenerek tasarladığı, bazası birbirine geçme 14-20 santimetre çapındaki yuvarlak çam kütüklerden oluşan yataklar, ilk kez sergilendiği Bursa’daki Mobilya ve Dekorasyon Fuarında ziyaretçilerden ilgi gördü.

 

 






Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan firma yetkilisi şunları söyledi: Kütük yatakları ilk kez Bursa’da Mobilya ve Dekorasyon Fuarında sergiledik. Kullanılan çam kütüklerinin çapına ve büyüklüğüne göre normalde 25-35 bin lira olan yatak fiyatlarını, daha çok kişiye ulaşabilmek için 10 bin ila 15 bin lira aralığına çektik. Kütük yatakların boyu 2,1 metre, eni 1,6 metre. Talebe göre boyutları 2,5 metreye kadar büyütebiliyor. 20 santimetre çapındaki kütüklerden oluşan özel tasarımla ilgili daha önce de görüştüğümüz Umman Bayındırlık Bakanı’nın danışmanı ve sekreterine elektronik posta gönderdik. Umman’dan olumlu bir geri dönüş aldık. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş