İnegöllü aile çocukları için yardım bekliyor

Beynindeki hasar nedeni ile şant takılan 31 yaşındaki Aytaş Çoban’ın ailesi, maddi durum sıkıntısından dolayı İnegöllü yardımsever vatandaşlardan yardım bekliyor.

Yayınlama: 17.08.2015
655
A+
A-

İddiaya göre 2007 yılında yaşanan kavganın ardından döverek hastanelik edilen Aytaç Çoban, darbeye bağlı beyninde ödem oluştu. Ödem oluşmasının ardından doktorlarca şant takıldı. Takılan şantın olumsuzlukları da peşinden getirmesi ile Çoban yoğun bakıma alındı. Aytaç Çoban’ın ailesi, yardımsever vatandaşlara çağrıda bulunarak kendilerine destek istedi.

 

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUN






Aytaç Çoban’ın sürekli ameliyat edildiğini ve ameliyatlarda da sürekli sıkıntı yaşadıklarını ifade eden anne Şerife Çoban, “Beyninde ödem oluşunca 4 ay gezdik, çare bulamadık. En son 9. doktor ameliyat kararı aldı.  Doktor çocuğumun beyninde ödem oluştuğunu, acil ameliyat olması gerektiğini ve şant takılması gerektiğini söyledi. Şantı taktı. 4 sene sonra şantı tıkandı. Çocuğumuzu Şevket Yılmaz Hastanesi’ne görürdük tekrar. Şevket Yılmaz’daki doktor ameliyat etti. Şantı tekrar çıkarttı. Bu sefer karın bölümünde batmalar meydana geldi. Tekrar doktora götürdük, doktor da bize bana “Bu hastayı bir daha getirmeyin” dedi. “Bu hastanın bir şeyi yok bu şaka yapıyor” dedi. Tekrar ameliyata alındı. Karın bölgesinden geçen şant bağırsaklara yapışmış. Genel Cerrahi doktorumuz öyle dedi. Sonra bir daha şant takıldı. Tekrar takılınca şant karnından çıktı. Sonra fakülteye götürdük. Fakültede de bize, “Çocuğunuzu mahvetmişler, siz bunu götürün hangi doktor bunu ameliyat ettiyse savcılığa suç duyurusunda bulunun” dediler. Biz oradan tekrar geldik. Sonra aynı doktor benim çocuğumu 2 gün sonra tekrar ameliyata aldı. Şantını içeriye alıp, “Şantını değiştirdim” dedi. Bu sefer de çocuğum 1. aydan beri boyun ağrısı çekiyor. 15 Günde 2 kere beyin ameliyatı oldu. Boyun ağrısından dolayı Ankara’ya götürdük. Sonra Eskişehir’e götürdük. Eskişehir’deki doktor da, iyi şant takılmadığını ve bu nedenle beynin enfeksiyon kaptığını söyledi. Bütün suç doktorda dediler. Daha sonra Görükle’deki hastaneye gittik bir tanıdığımız vasıtası ile. Gittiğimiz doktor çocuğumun her şeyi ile ilgileneceğini söyledi. Çocuğum acilden apar topar ameliyata aldılar. Şu anda yoğun bakımda benim çocuğum. Doktor şu anda her sonuca hazırlıklı olmamızı istedi. Benim çocuğum bu ameliyatları ve bu durumu hak etmedi. Maddi imkânlarımız yok. Çocuğum yoğun bakımda. Savcılığa maddi manevi suç duyurusunda bulunmaya niyetimiz var” dedi.

 

HAYIRSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Hasta Aytaç Çoban’ın babası İbrahim Çoban ise, “Hastane masraflarından dolayı kredi çektim. Maddi durumumuz şu anda sıkıntılı. Bursa’ya git gel hep maddi şeyler. Etrafımızdaki eş dosttan para alıp gidiyoruz. Hayırseverlerden destek bekliyoruz” ifadelerini kullanarak yardımseverlerden umut beklediklerini ifade etti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş