İNGAZ için sahneye çıktılar

Psiko-Tiyatro Derneği, yeni oyunu; “Amca size insan diyebilir miyim?”‘i izleyenlerin beğenisine sundu. Her gösterimi büyük bir ilgiyle karşılanan oyun, bu kez de İNGAZ çalışanları için oynandı.

Yayınlama: 04.01.2016
612
A+
A-

Tamer Dursun’un yazdığı, Volkan Derman’ın yönettiği, Rüstem Ahmet Gözübüyük, Raşit Can, Özge Orhan, Ömer Mola, Ömer Bakıcı, Osman Biber, İsrafil Büyükbaş, Seniha Yavuz, Hande Kahraman, Berra İlgezdi, Gizem Durmuş, Temel Koçak, Levent Çekiçi, Emre Yılmaz, Selman Kunduracı, Rıdvan Bayhan’ın rol aldıkları oyun, İNGAZ çalışanlarına keyifli anlar yaşattı.

 

Moral ve motivasyon amaçlı yapılan bu etkinlikte söz alan İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, İnegöl’de tiyatro anlamındaki boşluğu yıllardır tek başına dolduran Psiko-Tiyatro Derneğine teşekkür ederek, büyük bir özveri ile görev alan ve çok başarılı bir performans sergileyen, kendilerine keyifli anlar yaşatan oyuncuları tebrik etti.






 

Oyunda ele alınan çağımızın vebası kültürel yozlaşmaya dikkati çeken Coşkun, oyunu izlemeye gelen herkesin çıkaracağı çok önemli sonuçlar olduğunu ifade etti.

 

Tiyatronun hayatın aynası olduğuna değinen Coşkun, “Bu sahnede hatalarımızı gördükçe, onları düzeltmek için mücadele edip, daha medeni bir toplum olma yolunda önemli adımlar atılacaktır” dedi.

 

İNGAZ olarak her zaman Psiko-Tiyatro Derneğini desteklediklerini vurgulayan Coşkun, yeni oyunu heyecanla beklediklerini dile getirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş