İNGAZ yatırımlarını sürdürecek

İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, İNGAZ’ın düzenlediği aşure programının ardından açıklamalarda bulunarak, 2015 yılı sonuna kadar 9 milyonluk yatırımları tamamlayacaklarını, 2016 yılı içerisinde de 9 milyonluk yatırım yapacaklarını ifade etti.

Yayınlama: 07.11.2015
543
A+
A-

İNGAZ Muharrem ayı nedeni ile vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure Programına Milletvekili Hüseyin Şahin de katıldı.

 

55 BİN KONUT DOĞALGAZ KULLANMAKTA






İkramın ardından açıklamalarda bulunan İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, “Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’in katılımları ile aşure programımızı tamamlamış olduk. Bu vesile ile Biz de bir yaz döneminin sonu, kış döneminin sonundayız. İNGAZ olarak kışa hazırlıklarımızı tamamladık.  Bu konularla alakalı bilgiler vermek istiyorum. Abone sayısı olarak İNGAZ 64 bin konutlu doğalgaz abonesi yaptı.  Yaklaşık 55 bini doğalgaz kullanmakta. Yenişehir ve İnegöl’de 55 bin konut doğalgaz kullanmakta. Bunlunla birlikte 2015 yılında şirket olarak şu ana kadar yapmış olduğumuz yatırımlar 7 milyonu buldu. Yılsonu itibari ile yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 9 Milyonluk bir yatırımı İnegöl ve Yenişehir’e kazandırmış olacağız”

 

YENİCELİ HALKIMIZI DA DOĞALGAZ KULLANMAYA DAVET EDİYORUZ

“Bilindiği üzere 2014 yılının sonunda biz Yenice’ye başladık. 2015 Yılında Yenice’nin %95 sokaklarında doğalgaz hattı tamamlanmış oldu. Şu an itibari ile 4700 konutun önünden doğalgaz geçmektedir. Yenice’de de bin kadar doğalgaz abonesi aldık, 600 kadar kullanıcımız var. Yeniceli halkımızı da doğalgaz kullanmaya davet ediyoruz”

 

BAKIMLARINIZI YAPTIRIN

“Bilindiği üzere kış geldi. Yazın yatırım çalışmaları devam ediyor, kışın da güvenli doğalgaz kullanımı ile ilgili ekipman, ekip ve arkadaşlarımızı organize ettik. Yazın bütün bakımlarımızı tamamladık. Kaçak aramalarımızı tamamladık ve kışı hep birlikte bekliyoruz. İnşallah güvenli bir kış geçiririz. Ama bu arada gaz kullanıcılarımızın üzerine de bir takım vazifeler düşmekte. İster doğalgaz olsun, ister başka yakıt türünde olsun, yakıtla ilgili bir takım kazalar olabiliyor. Bu kazalar işte yangınlarla can ve mal güvenliğini tehlikeye atma gibi sonuçlarla karşılaşmaktayız. Bunların çok basit kuralları var. Bizim vatandaşımızdan beklentimiz şu; bacalı doğalgaz kullanan müşterilerimizin mutlaka binasının bacasının bakımını yaptırsın. Bacadan sonra cihazın yıllık bakımını yaptırsınlar. Hem daha az doğalgaz kullanımı açısından hem de can ve mal güvenliği açısından bu cihazların yıllık bakımlarını mutlak suretle yapılması gerekmektedir. Ayrıca dairelerimizin içerisinde küçük havalandırma menfezleri bulunmaktadır. Oradaki delikleri de kapamamız lazım. Bunların dışında yapacak bir şey yok. Ama doğalgaz kokusu alıyorsanız 178 acil ekiplerine haber verdiğinizde arkadaşlarımız 15 dakika içerisinde mutlaka oraya geleceklerdir. Eğer gelememeleri söz konusu ise telefonda yardımcı olacaklar, daireniz giriş vanasını kapatıp pencerelerinizi açık, ortamı havalandırıp doğalgaz acil ekibini beklemeniz gerekiyor”

 

NÖBETÇİ TESİSATÇI MÜJDESİ

“Bizden geçen hafta iç tesisat firmalarıyla da ilgili bir toplantı yaptık. Müşteri memnuniyeti açısından bizlerin doğalgaz kullanıcıları olarak sizler müşterilerimizsiniz. Bir doğalgaz arızası ile karşılaştığınız zaman biz gaz arzını durduruyoruz. İşte bu gece saatlerinde olabiliyor, hafta sonu olabiliyor, bu sefer müşteri gazsız kalıyor. Ertesi gün uyanacak bir doğalgaz tesisatçı firması bulacak ya da kendi firmasını çağıracak. Tamiratını yaptıktan sonra doğalgaz şirketini yani İNGAZ’ı davet edecek. Ama burada bir 4-5 saatlik gazsızlık söz konusu olabilir. Biz iç tesisat firmaları ile bir toplantı yaptık. Önümüzdeki günlerde onlarla çalışmamızın sonucunda, bunun buradan müjdesini vereyim; bir nöbetçi tesisatçı firma uygulamasına gideceğiz. O nöbetçi firma, gece bir problem olduğunda, bir bedel karşılığında vatandaşın tamirini, yapımını yapacak. 1-2 Saat içerisinde de doğalgazına kavuşmuş olacak. Kış aylarını bu şekilde atlatalım diye ön hazırlıklarımız var. 2016 Yılında da yatırımlarımız sürecek. Yaklaşık yine 9 milyon civarında bir yatırımımız olacak. Bu yatırımın önemli ağırlığını bir şehir giriş istasyonu daha İnegöl’e kazandırmış olacağız. Cerrah mahallemize doğalgaz kazandırılması adına çalışmalarımız olacak ve şehrimiz doğal olarak büyüyor, ilave şebeke olması ile birlikte vatandaşlarımıza doğalgaz arz etmeye çalışacağız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş