İshakpaşa’da 1500 kişilik iftar

Her yıl geleneksel olarak İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile İnegöl Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Kadir Gecesi’ne özel iftar programı bu yıl da gerçekleştirildi. Programa toplam 1500’e yakın vatandaş katıldı.

Yayınlama: 15.07.2015
558
A+
A-

İshakpaşa Derneği ve İnegöl Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği iftar programına 1500 kişi katıldı.

 

GÜZEL BİR GECE OLDU






Program sonrası açıklamalarda bulunan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, “Her sene Kadir gecesinde düzenlemiş olduğumuz iftarımızı yine bu sene gerçekleştirilmiş bulunuyoruz. İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile birlikte İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür Derneği olarak verdiğimiz iftarımız 1500 kişilikti. Sağ olsun bütün halkımız da davetimize icabet ettiler. Güzel bir gece oldu, inşallah bereketli olur. Allah-u Teâlâ daha güzel günlere hepimizi beraber ulaştırsın inşallah. Sağ olun, İyi akşamlar” ifadelerini kullandı.

 

VATANDAŞ RAMAZAN SONRASINDA DA BÖYLE PROGRAM İSTİYOR

İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş ise, “Bu yıl bu programın 3.’sü düzenleniyor. 3 Yıldır bu programı yapıyoruz ve devamında da bu programın süreceğini düşünüyorum. Biz normak bir eğlence programı yapmıyoruz. İnsanların manevi lezzet almaları, manevi gıda almaları için bu gibi programlar düzenliyoruz. İftar ile başlayan programımız, daha sonra teravih namazı ve tesbih namazı ile devam etti. Sonrasında saat 2.30’a kadar manevi hal içerisinde zikirlerler gerçekleştirdik. Zikirler gerçekleştirirken toplum olarak zikirden ne kadar uzak kaldığımızı farkettik. Bayanlarımız özellikle programa çok ilgi gösterdiler. Programa katılan hemen hemen herkes sahura kadar bizimle birlikte oldu. Ben öncelikle İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne, İnegöl Belediyesi’ne ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Özellikle vatandaşlarımızdan bize gelen bazı talepler oldu bu geceden sonra. Vatandaşlarımız talebi ise sadece Ramazan’da değil diğer günlerde de bu gibi programları süreklihale getirmek. Böyle birşeyin olması durumunda ne güzel şeylere vesile olacağımızı düşünelim” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş