İshakpaşa’dan Fetih Pilavı

İnegöl İshakpaşa Eğitim ve Kültür Derneği tarafından İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü kapsamında İshakpaşa Türbesi önünde vatandaşlara 2 bin kişilik fetih pilavı ikram edildi.

Yayınlama: 29.05.2015
616
A+
A-

İnegöl İshakpaşa Eğitim ve Kültür Derneği tarafından İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü dolayısı ile dün Cuma namazına müteakip olarak İshakpaşa türbesi önünde 2 bin kişilik fetih pilavı ikramı gerçekleştirildi. Programa siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

HER SENE DÜZENLEYECEĞİZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, “İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü münasebetiyle ilçemizde bu büyük fethe katılmış olan ve komutanlık yapan İshakpaşa Hz.’nin manevi huzurunda, türbesinin önünde bir program tertip ettik. Sağ olsunlar programımıza cemaatimiz ve İnegöllümüz yoğun bir ilgi gösterdi. Fetih sadece İstanbul’da kutlanmıyor, Türkiye’nin tamamının fetih ruhuna sahip bir gençlikle donatılması gerektiğini düşünmekteyiz. O yüzden biz de burada fethin sembollerinden bir tanesi olan İshakpaşa Hz.’nin huzurunda böyle bir program tertip etmekten dolayı mutlu olduk. İnşallah bunu her yıl burada gerçekleştireceğiz. Katılan herkesten Allah razı olsun” dedi.

 

2 BİN KİŞİLİK FETİH PİLAVI

Programı İshakpaşa Eğitim ve Kültür Derneği olarak düzenlediklerini belirten Mehmet Nuri Memiş, “2 bin kişiye burada fetih pilavı ikram ettik. Yoğun bir katılım oldu. Çok güzel bir programdı. Havanın yağışlı olmasına rağmen son derece yüksek bir katılım oldu. Tüm siyasi partilerimizin temsilcilerinden katılım olduğunu gördük. Özellikle birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumu bu kritik günlerde böylesine bir kaynaşmaya böylesine bir fethin sebep olması bizler için sevindirici bir durum oldu” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş