İshakpaşa’dan haftada iki kez iftar

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, haftada iki kez vatandaşlara iftar veriyor. Hafta içi pazartesi ve perşembe günleri vatandaşlar İshakpaşa Derneği’nde buluşuyor.

Yayınlama: 09.07.2014
780
A+
A-

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ramazan Ayı etkinliklerine devam ediyor. Her sene iftar programları düzenleyen İshakpaşa Derneği, bu yılda geleneği bozmayarak pazartesi ve perşembe günleri vatandaşlara iftar veriyor.

 

HER HAFTA 2 GÜN İFTARDA YAN YANA GELİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yöneticilerinden Serdar Tansel Kandemir, “Ramazan Ayı bereket ayıdır. Ramazan Ayı’nda kardeşlerimizle hep birlikte sofralara oturmak istiyoruz. Birliğin olduğu yerde her zaman bereket olmuştur ve böylede olacaktır. Bizde kardeşlerimizle her hafta 2 gün iftarda yan yana geliyoruz ve iftarımızı beraber açıyoruz. Bu etkinliğimiz yıllardan beridir devam eden bir gelenek haline dönüştü. Ramazan ayı botunca haftada 2 defa, pazartesi ve perşembe günleri iftar sofralarımız kardeşlerimize açık” dedi.

 

RAMAZAN AYINDA ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Ramazan Ayı’nda sadece iftar etkinliğinde bulunmayacaklarını ifade eden Serdar Tansel Kandemir, “Ramazan Ayı boyunca birçok etkinliğimiz olacak. İftar programlarından hariç başka etkinliklerimiz de mevcut. Kardeşlerimizi derneğimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş