Kafkas’ta derbi heyecanı

Sezona şampiyonluk ve Bal ligi hedefiyle başlayan Kafkasspor’da, Gençlergücüspor ile yapılacak maçın heyecanı yaşanıyor.

Yayınlama: 19.11.2015
377
A+
A-

Kafkasspor Teknik Direktörü Eser Pullu, Süper amatör ligde şampiyonluğu hedefleyen güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, deplasmanda karşılaştıkları Duaçınarı maçı ile alakalı, “Oyunun tamamında çok kontrollü oynadık. Maçın başında geriye düşmemize rağmen, Oyuncularım oyun disiplinini  hiçbir şekilde bozmadı. Birlik ve beraberlik anlamında inanılmaz bir mücadele  verdiler. Sahada oyuncularımın ortaya koyduğu mücadele gerçekten mükemmel. Nasıl kazanmamız gerektiğini biliyorlar. O  şekilde oynadık ve müsabakayı 3 puanla kazandık. Bütün oyuncularımı tebrik  ediyorum. İnşallah bundan sonra çok iyi müsabakalar oynarız, yolumuza devam  ederiz” söyledi.

 

Eser Pullu son olarak “Duaçınar maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü saat 12:00 de sanayi sahasında Gençlergücüspor ile karşılaşacağımız İnegöl derbisine bekliyoruz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş