Ertuğrulgazi’den Kutlu Doğum etkinliği

Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği, Kutlu Doğum Haftası nedeni ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek, vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Yayınlama: 23.04.2016
438
A+
A-

Lokma ikramının ardından Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Gençlik Birimi Kadın Kolları üyeleri, vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ertuğrulgazi Derneği Gençlik Birimi Kadın Kolları Başkanı Özlem Alkan, “”Biz seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik” hitabının büyük muhatabı, sevgililer sevgilisi efendimiz Muhammed Mustafa’ya selam olsun. İnsanlığı şefkat ve merhametle tanıştıran, bir rahmet toplumu inşa eden yüce peygambere selam olsun. Bizler iyi kötüden ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, ahlakın güzelliklerini, dürüstlüğü, erdemli olmayı, hoşgörünün en mükemmelliğini, insana saygının en yücesini, adaletin en güzel kalemini, kısaca her şeyin en iyisini, en güzelini o rahmet peygamberinden öğrendik. O Allah’ın öyle bir resulüdür ki, onun güzel ve örnek ahlakı, günler, aylar, seneler geçse de eskimeyecek ve bütün insanlığa tek örnek olarak ebediyen yaşayacaktır. Ne mutlu onu tanıyanlara, ne mutlu onu okuyup yaşayanlara…”






 

“Bu nedenle bizlerde Rahmet Peygamberimizin Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir program gerçekleştirdik. Kutlu Doğum Haftası’nın necip milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlığımızın samimi kardeşliğine, tüm insanlığın hidayetine, Müslümanların da peygamber ahlakına ve yaşantısına yönelmesine vesile olmasını diliyoruz” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş