İshakpaşa’dan yerli malı programı

İshakpaşa İlkokulu öğrencileri, 12-18 Aralık 12 18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında çeşitli gösteriler gerçekleştirerek evlerinden getirdikleri gıdaları birbirleriyle paylaştılar.

Yayınlama: 17.12.2015
474
A+
A-

 

Ülke genelinde 12-16 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası, dün İshakpaşa İlkokulu’nda da gerçekleştirildi. Öğrenciler evlerinden getirdikleri gıdaları sınıf içerisinde birbirleriyle paylaşırlarken düzenlenen tiyatro oyunları ile unutulmaz bir gün geçirdiler.

 






MÜDÜR ANKIT’TAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

İshakpaşa İlkokulu Müdürü Ömer Ankıt, “12-16 Aralık tarihleri arası Yerli Malı Haftası olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda da gerek öğrencilerimiz, gerek velilerimiz bu konuda duyarlılık gösteriyorlar. Artık bizim kendi mallarımızı, kendi yiyeceklerimizi ve içeceklerimizi kullanmamız gerekiyor. Biliyoruz ki güzel ülkemizde her zaman her şey yetişmektedir, kendi ürünlerimiz kendimize yetmektedir. Kendi yağımızda kavrulabileceğimiz yerli mallarımız vardır. Okulumuzda da bu tür etkinlikler yapılıyor. Çocuklarımız evlerinde yaptırdıkları yerli mallarını getirerek okulda arkadaşlarıyla paylaşarak bu şekilde bir etkinlik düzenlediler. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

KARNAVAL HAVASINDA YERLİ MALI KUTLAMASI

Okulun 3-E sınıfı öğretmeni Meliha Mut ise, “12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu hafta ile birlikte çocuklara sağlıklı beslenmeyi, Türkiye’de üretilen ürünlerin tüketilmesini öğretmek istiyoruz. Velilerimiz etkinliğimize üst düzeyde destek ve katılım gösterdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklar bu hafta ile ilgili şiirler, şarkılar, tiyatrolar düzenliyorlar. Bunları misafirlerine, müdürlerine, öğretmenlerine sunup sergiliyorlar” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş