İsteyince her şey mümkün

İnegöl’de özel bir firmanın güvenlik görevlisi olarak çalışan Burak Gök isimli genç, 118 kilodan 6 ayda 88 kiloya düştü. Değişimin sırrını spor ve sağlıklı beslenme olarak belirten Gök, isteyince her şeyin olabileceğini ifade etti.

Yayınlama: 10.09.2015
494
A+
A-

Fazla kilolarından rahatsız olarak spor ve diyete başlayan İnegöllü genç, 6 ayda 30 kilo vererek görenleri hayrete düşürdü.

 

Çevresi tarafından da büyük bir şaşkınlıkla gözlemlenen Burak Gök vermiş olduğu kilolarla ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: “Çocukluğumdan beri bende şişmanlık vardı. Ailem devamlı kilo ver diye söylemlerde bulunurlardı ama ben pek umursamazdım. Askerden sonra biraz daha kilo aldım, aynı söylemlerde bulundular ve ben yine pek umursamamıştım. Geçen sene kışın çalıştığım zamanlar 118 kiloya kadar çıktım. Bu sefer kilo vermeye kendim karar verdim. Ekmeği bırakarak 2 haftada 7 kilo verdim. Daha sonra diyetisyen kontrolünde sağlıklı beslenerek kilo vermeye başladım. Bir yandan spor yapıyordum bir yandan diyet yapıyordum. Her 2 günde bir 1 saat yürüyüş yapıyordum. Spordan ziyade yediğime içtiğime dikkat ettim, sağlıklı beslendim. Yağ, şeker, tuz ve beyaz ekmeği 6 aydır elimden geldiğince tüketmemeye çalışıyorum. Onların yerine tam buğday ekmeği, süt, yoğurt, salata, galeta gibi ürünler tüketiyorum. Abur cuburdan uzak duruyorum. Her şey insanın beyninde başlıyor. Diyetisyen bir yere kadar fayda ediyor, insan kilo vermek için kendi karar vermeli. 6 aylık süreçte 30 kilo verdim. Zorlandığım dönemler de oldu. Özellikle Ramazan Bayramı’nda ikramlar geldikçe epey zorlanıyordum. Benim hedefim 85 kiloydu. Şuan neredeyse hedefime ulaştım. Artık mevcut kilomu korumaya çalışacağım. Çok hızlı kilo verdiğimi ifade ederek benim için tedirgin olanlar oldu. Bu esnada hiçbir bitkisel katkı kullanmadım.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş