İTSO’dan bilgilendirme toplantısı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle, ‘KOBİ Proje Destek Programı’ proje teklif çağrısı bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Yayınlama: 11.11.2015
379
A+
A-

12 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te, İTSO Seminer Salonunda düzenlenecek toplantıda KOSGEB Uzmanları katılımcılara ‘KOBİ Proje Destek’ programı kapsamında çağrı teklif konuları olan ‘KOBİ’lerde kurumsallaşmanın geliştirilmesi ve markalaşma’ başlıkları hakkında bilgi verecek.

 

KOSGEB’DEN 150 BİN LİRAYA KADAR DESTEK






KOSGEB’e proje sunan işletmelerin, 150 bin liraya kadar destek alabileceğini söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, işletmelerin ‘Kurumsallaşma ve Markalaşma’ konularında hazırlayacakları projelerin KOSGEB tarafından destekleneceğini söyledi. Anıl, “Ülkemizin ekonomisinin güçlenmesi için girişimci sayısının artırılması gerekiyor. İşletmeler proje yazmanın zor olduğunu düşünerek KOSGEB desteklerinden gerektiği gibi yararlanmıyorlar. Başvuracağınız proje KOSGEB desteklerine uygun olduğunda destek veriliyor. Proje yazma konusunda Odamız ve KOSGEB yetkilileri her zaman üyelerimize destek vermeye hazırdır” dedi.

 

Metin Anıl, Perşembe günü yapılacak bilgilendirme toplantısına konuya ilgi duyan tüm üyelerini davet etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş