İTSO’dan İSMOB’a ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinden binlerce ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) stant açan üye firmalara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 19.01.2016
415
A+
A-

12-17 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB 2016’ya İnegöl’de faaliyet gösteren İTSO üyesi 42 firma katılarak ürünlerini sergiledi. İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Salim Kaplan ve Selçuk Armağan, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan ve Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı konumundaki İSMOB’a katılarak İnegöl mobilyasının tanıtımına katkıda bulunan firmaları ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

16 Ocak Perşembe günü gerçekleşen ziyarette İSMOB’da yer alan firmaların İnegöl’ün adını yurtiçi ve yurtdışında duyurarak ilçe ekonomisine katkıda bulunduklarını söyleyen İTSO yöneticileri, firma temsilcilerine odanın 125. kuruluş yıldönümü anısına yaptırılan hediyelerden takdim ettiler.






 

Ziyarete ilişkin açıklama yapan İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Salim Kaplan, İnegöl’ün Türkiye’nin en önemli üretim merkezlerinden bir olduğuna vurgu yaptı. İTSO’nun sektörün gelişimine önemli katkılar koyduğunu söyleyen Kaplan, “İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri OSB’nin ve MODEF Fuar Şirketi’nin kurulması, İnegöl’e gümrük kazandırılması, eğitim faaliyetleri, üyelerimizin KOSGEB ve BEBKA desteklerinden faydalanmaları, Milano Mobilya Fuarı’na özel uçak kaldırılması başta olmak üzere bir dizi faaliyetle sektöre katkı yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu. Öye yandan teşekkür ziyaretine,  İnegöl Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ile İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Yavuz Uğurdağ da eşlik etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş