İTSO’dan pazarlama eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi iş birliğiyle üyelerine “Stratejik Pazarlama ve İmaj” eğitimi düzenleyecek. 15 Ekim 2015 Perşembe günü odanın konferans salonunda yapılacak 4 saatlik eğitimde, müşteri odaklı ve sadık müşterilere sahip, fark yaratan ve olumlu imaja sahip bir işletme olmanın yolları örnek olaylar, atölye çalışmaları ile anlatılacak.

Yayınlama: 09.10.2015
478
A+
A-

 

Uludağ Üniversitesi (U.Ü) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Çağatay Taşkın’ın eğitmenlik yapacağı programın sonunda katılımcılara sertifika verileceği belirtilirken, kontenjan sınırlaması nedeniyle eğitime katılmak isteyenlerin 13 Ekim 2015 Salı günü mesai bitimine kadar Odaya kayıt yaptırmaları istendi.

 






BİR DİZİ EĞİTİM PROGRAMI YAPIYORUZ

Öte yandan, İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerine yönelik çeşitli faaliyetleri bulunduklarını eğitim programlarının bunlardan sadece bir tanesi olduğunu söyledi. Düzenledikleri eğitim programının üniversite sanayi iş birliğinde atılan en somut adımlardan biri olduğunu da vurgulayan Anıl, “Uludağ Üniversitesi’nin çeşitli Fakülte ve Yüksek Okulları ile bir dizi eğitim programı yapıyoruz. Bunlar eğitim konusunda olduğu gibi öğrencilerin staj yapabilecekleri iş yerleri bulunması gibi konularda da oluyor” dedi.

 

PERSONEL EĞİTİMLERİ KONUSUNDA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ticari ilişkilerde eğitimli ve deneyimli personel çalıştırılmasının çok önemli olduğuna da vurgu yapan Anıl, “Firmaların küresel ekonomide, pazarlardaki pozisyonlarınının belirlenmesinde barındırdıkları kalifiye elemanların rolü oldukça fazladır. Bu nedenle, firmalara personel eğitimleri konusunda destek vermeye devam edeceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş