İzcilerden Huzurevi’ne ziyaret

Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Kulüp öğrencileri Mevlid Kandili nedeni ile Huzurevi sakinlerine Kandil Simidi ikram etti.

Yayınlama: 05.01.2015
584
A+
A-

Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, örnek bir davranış göstererek Mevlid Kandili sonrası Huzurevi’ni ziyaret etti.

 

ONLARI YALNIZ BIRAKMADIĞIMIZI GÖSTERMEK İÇİN BURADAYIZ






Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Şaban Baykul, “Mevlid Kandili sonrası öğrencilerimiz ile birlikte Huzurevi’ni ziyaret etmek istedik. Öğrencilerimiz ile birlikte bu nedenle buradayız. Onları anlamak ve onların tecrübelerinden faydalanmak adına buradayız. Onları yalnız bırakmadığımızı göstermek için buradayız” dedi.

 

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ SÜRDÜRÜYORUZ

Kulüp hakkında Huzurevi sakinlerine bilgi verdiklerini belirten Baykul, “Amcalarımıza, teyzelerimize kulübümüz hakkında bilgiler verdik. Ama en çok ise onları etkileyen dini derslerimiz oldu. Diğer konular hakkında konuştuk ama onların en çok benimsediği dini dersler oldu. Bir amcamız dini dersleri kesinlikle bırakmamamız gerektiğini, yeni neslin dinden uzaklaştığını ve bu nedenle yapılan dersleri sürekli sürdürmemizi istedi. Açıkçası bu konuda uzun süre konuşacağımızı zannetmiyordum ama amcamızın dediği gibi dini derslerimize devam edeceğiz. Çocuklarımızdaki manevi boşluk onları çeşitli kötü alışkanlıklara sürüklüyor. Bunu ortadan kaldırmak için elimizden gelen gayreti sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

İLÇE HALKIMIZIN DUALARINI BEKLİYORUZ

Aktiviteleri hakkında bilgiler veren Baykul, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü olarak hem öğrencilerimizi eğlendiriyor hem okul derslerinde yadımcı oluyor hem de manevi olarak derslerimizi devam ettiriyoruz. Bu nedenle yaptığımız işin ne denli önemli olduğunu biliyor ve ilçe halkımızın dualarını bekliyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş